Την συζήτηση θεμάτων Παιδείας στο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητά ο Βαγγέλης Αργύρης

Την «Συζήτηση περί θεμάτων Παιδείας στην Ήπειρο»,ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και τον Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφέρειας Ηπείρου, ο επικεφαλής της παράταξης "Ήπειρος Τόπος να Ζεις" κ. Βαγγέλης Αργύρης. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Αργύρης αναφέρει:

"Το ζήτημα της παιδείας και της λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών όλων των βαθμίδων, αποτελεί ένα απ’ τα σημαντικότερα θέματα για το μέλλον της Ηπείρου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Η παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» προτείνει το συντομότερο δυνατόν τη συζήτηση του θέματος στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων καταγράφοντας τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την προοπτική στον τομέα της λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων όλων των βαθμίδων και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της περιοχής με την ταυτόχρονη αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων.
Στη συνέχεια πιστεύουμε πως πρέπει να διαμορφωθεί σχετική εισήγηση και να εισαχθεί το θέμα αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την λήψη τελικών αποφάσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: