Παρών στην Διεθνή Έκθεση Οίνου το «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ»
Στην 3η Διεθνή Έκθεση Οίνου που αρχίζει σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου, συμμετέχει η οινοποιία –αποσταγματοποιία ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ. Στην έκθεση αυτή, που είναι η μεγαλύτερη του κλάδου, το ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ θα παρουσιάσει στους διακινητές –καταναλωτές τα τέσσερα νέα δημιουργήματά της, που μόλις κυκλοφόρησαν. Πρόκειται για:
• Το παραδοσιακό Γιαννιώτικο κρασί με το όνομα «ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΙΣΙΟ» από τις τοπικές ποικιλίες Ντεμπίνα και λίγο Βλάχικο χωρίς καμία προσθήκη άλλης ουσίας.
• Το «ΒΛΑΧΙΚΟ & ΜΠΕΚΑΡΙ». Για πρώτη χρονιά εμφιαλώθηκε η παραγωγή του 2008 από τις κόκκινες ντόπιες ποικιλίες Βλάχικο & Μπεκάρι, παλαιωμένο σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια για δύο χρόνια.
• Το τρίτο κρασί είναι η Γαλλογερμανική ποικιλία «TRAMINER». Σε φιάλη κομψή, πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις μπαχαρικών και τριαντάφυλλου.
• Τέλος, το νέο τσίπουρο Ηπείρου με τόνους κυδωνιού, αφού στο καζάνι της απόσταξης προστίθενται 1% φρέσκα κυδώνια.
Δύο από τα προϊόντα της οινοποιίας ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ είναι καινοτόμα: Το «Παλιοκαιρίσιο» και η «Ντεμπίνα» με ζυμομύκητες επιλεγμένους από τα ίδια τα σταφύλια της περιοχής. Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Θ. Γκλίναβος, ο οποίος δήλωσε ότι παρά την κρίση, το ενδιαφέρον των οινόφιλων και διακινητών για τα νέα προϊόντα της οινοποιίας είναι μεγάλο και αισιοδοξεί και για εξαγωγές.
• Το παραδοσιακό Γιαννιώτικο κρασί με το όνομα «ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΙΣΙΟ» από τις τοπικές ποικιλίες Ντεμπίνα και λίγο Βλάχικο χωρίς καμία προσθήκη άλλης ουσίας.
• Το «ΒΛΑΧΙΚΟ & ΜΠΕΚΑΡΙ». Για πρώτη χρονιά εμφιαλώθηκε η παραγωγή του 2008 από τις κόκκινες ντόπιες ποικιλίες Βλάχικο & Μπεκάρι, παλαιωμένο σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια για δύο χρόνια.
• Το τρίτο κρασί είναι η Γαλλογερμανική ποικιλία «TRAMINER». Σε φιάλη κομψή, πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις μπαχαρικών και τριαντάφυλλου.
• Τέλος, το νέο τσίπουρο Ηπείρου με τόνους κυδωνιού, αφού στο καζάνι της απόσταξης προστίθενται 1% φρέσκα κυδώνια.
Δύο από τα προϊόντα της οινοποιίας ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ είναι καινοτόμα: Το «Παλιοκαιρίσιο» και η «Ντεμπίνα» με ζυμομύκητες επιλεγμένους από τα ίδια τα σταφύλια της περιοχής. Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Θ. Γκλίναβος, ο οποίος δήλωσε ότι παρά την κρίση, το ενδιαφέρον των οινόφιλων και διακινητών για τα νέα προϊόντα της οινοποιίας είναι μεγάλο και αισιοδοξεί και για εξαγωγές.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου