Tο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών παραχωρεί εξοπλισμό χρήσιμο για την τρίτη ηλικία σε ιδρύματα της περιοχής

Την κοινωνική  του προσφορά συνεχίζει και το 2016 το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παραχωρεί εξοπλισμό χρήσιμο για την τρίτη ηλικία σε ιδρύματα της περιοχής .Έτσι σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με το Γηροκομείο Ιωαννίνων 'Ζωσιμάδες " , το Γηροκομείο Φιλιατών και το Ίδρυμα Χρονίων παθήσεων στην Ηγουμενίτσα 
διαθέτει βοηθητικά τροχήλατα περπατήματος (τεμ. 10 ), αμαξίδια λουτρού ( τεμ. 4) αναπηρικά αμαξίδια (τεμ 2 ), δίσκους σίτισης (τεμ. 95 ) και λοιπό εξοπλισμό το οποίο θα χρησιμεύσει  στην ποιοτικότερη και καλύτερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται σε αυτές τις δομές .
Μέρος του εξοπλισμού αποτελεί παραχώρηση του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Φιλίας Filia Velbert  και επιθυμία του είναι η διάθεσή του σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Λάζαρος Παπαϊωάννου με καταγωγή από την Θεσπρωτία.
Το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών δεσμεύεται ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσει με νέες προτάσεις να στηρίζει την τρίτη ηλικία στοχεύοντας στην ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας .

Σπύρος Δερδεμέζης
Διοικητής ΓΝ Φιλιατών




Δεν υπάρχουν σχόλια: