«Καθαίρεσε» τον Τασούλα από Επιτροπή η Ν.Δ.

Επειδή ψήφισε υπέρ Νικολόπουλου
Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής έθεσε η Νέα Δημοκρατία τον βουλευτή Κώστα Τασούλα.
Με την καθαίρεση του Κώστα Τασούλα από τη θέση εκπροσώπου της ΝΔ στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας αποτυπώθηκε η οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην απόφαση του κ. Τασούλα να ψηφίσει -εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα- κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου για τις ομοφοβικές του δηλώσεις.

Η απόφαση του κ. Τασούλα είχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος είπε ότι η Ν.Δ δεν μπορεί να καλύπτει τέτοιου είδους δηλώσεις. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και η  απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο βουλευτές της Ν.Δ που είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας Νικολόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τασούλας είναι επικεφαλής της ομάδας της ΝΔ που επεξεργάζεται τις προτάσεις του κόμματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση.
Η ανακοίνωση
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: