Ομιλία Κ.Μητσοτάκη στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Άρτα ( βίντεο )

Προεκλογική συγκέντρωση θύμιζε η υποδοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα, που αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, στην Ήπειρο.‎ Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, από πλήθος κόσμου, μπροστά στα νέα γραφεία της Τοπικής ΝΟΔΕ.
Ο κ. Μητσοτάκης κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στην αλλαγή του προγράμματός του, για το τρέχον διήμερο, καθώς όπως εξήγησε επρόκειτο να περιοδεύσει στη Θράκη. Όμως όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός επέλεξε να ακολουθήσει το πρόγραμμά του. Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύει στην Ήπειρο, ώστε να μην μεταφερθεί η πολιτική αντιπαράθεση σε μια κρίσιμη περιοχή, «όπως επεδίωξε ο κ. Τσίπρας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και αφιέρωσε την ομιλία του σε προσωπική επίθεση σε μένα. Το καταλαβαίνω γιατί στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο κύμα αλλαγής. Είναι λογικό. Ο κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος εξαπάτησαν τους πολίτες. Θέλω να θυμηθείτε πως είναι τα πράγματα σήμερα και πως ήταν πριν δύο χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση να πάμε εκεί που ήμασταν τότε» ανέφερε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων τόνισε: «Σήμερα στη χώρα ‎χρειάζεται ελπίδα και αυτή τη νέα ελπίδα που χρειάζεται η Ελλάδα θα τη δώσει η ΝΔ και θα το κάνουμε λέγοντας την αλήθεια. Επειδή μιλάμε το λόγο της υπευθυνότητας η κοινωνία μας επιβραβεύει».

‎Στο πλαίσιο της ομιλίας του, στην Άρτα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και εκτός ΝΔ: «Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει, οι πολίτες θέλουν μια κυβέρνηση που μπορεί να διαχειριστεί την οικονομία, να μπορεί να διαχειριστεί τα εθνικά θέματα».
A.Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια: