Βραδιά «School cinema» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Το σχολείο μας, στα πλαίσια του ανοίγματος στην τοπική κοινωνία, αλλά και τον εμπλουτισμό του διδακτικού του προγράμματος με διάφορες μορφές τέχνης, προγραμματίζει βραδιά school cinema και για το λόγο αυτό καλεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στην προβολή της ταινίας ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (INSIDE OUT)
Το «INSIDE OUT» είναι μια ταινία με θέμα της τα συναισθήματα. Η 11χρονη Ράιλυ Άντερσον μετακομίζει όταν ο πατέρας της ξεκινάει μια νέα δουλειά στον Άγιο Φραγκίσκο. Η Ράιλυ όπως και όλοι καθοδηγείται από τα συναισθήματά της.

Τα προσωποποιημένα αυτά συναισθήματα μένουν στο κέντρο ελέγχου στο εσωτερικό του μυαλού της Ράιλυς, όπου βοηθούν στο να την συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Ράιλυ και τα συναισθήματά της παλεύουν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, αναταραχή επικρατεί στα κεντρικά του εγκεφάλου, όταν η Θλίψη κατά λάθος κάνει τη Χαρά να χαθεί στο μυαλό της…
Σκηνοθεσία Πητ Ντόκτερ
Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ηγουμενίτσας και η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!!!
Για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Ο διευθυντής Γεώργιος Κύλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: