Παραδόθηκαν τα 11 καινούργια ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Ηπείρου

Παραλήφθηκε και το 2ο καινούργιο ασθενοφόρο για την Θεσπρωτία
Σήμερα στο Περιφερειακό του ΕΚΑΒ στην Ήπειρο, στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα, έγινε παράδοση-παραλαβή των 11 ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ της Ηπείρου παρουσία του αρμόδιου Αναπληρωτής υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Επιτέλους η προμήθεια των ασθενοφόρων ολοκληρώθηκε μετά από 9 χρόνια (!), αφού συνέβησαν διάφορα απίστευτα με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων (ακύρωση διαγωνισμού λόγω αδιαφανών διαδικασιών και υπερτιμολόγησης, κίνδυνος να χαθούν χρήματα από ΕΣΠΑ).
Χάρις τις συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας, σε όλη την Ελλάδα, παραδίδονται ασθενοφόρα σχεδόν στο μισό της τιμής του προηγούμενου διαγωνισμού. 
Πλέον οι διακομιδές σε όλη την Ήπειρο γίνονται πιο γρήγορες και ασφαλείς βελτιώνοντας σημαντικά την υλικοτεχνική υποδομή του ΕΚΑΒ και τις παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Ο τομέας ΕΚΑΒ στη Θεσπρωτία, θα λάβει ένα καινούργιο ασθενοφόρο από αυτά και θα προστεθεί στο άλλο καινούργιο της πυροσβεστικής που παρελήφθει πρόσφατα, όπως είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τους συμπολίτες μας ότι θα πράξουμε. ( http://tinyurl.com/ze3xzuw). Η διοίκηση του τομέα ΕΚΑΒ στη Θεσπρωτία με βάση τις υπηρεσιακές ανάγκες, θα κατανείμει τα νέα οχήματα και τα πληρώματα των ασθενοφόρων, βοηθούμενη και από την πρόσφατη ρύθμιση για κοινή βάρδια με τους οδηγούς ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας.
Η κυβέρνηση στηρίζει με κάθε μέσο, τις δομές του κοινωνικού κράτους και κυρίως της Υγείας που διέλυσαν οι στοχευμένες απαξιωτικές πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: