H αισθαντική φωνή της Κριστίνα Μπράνκο θα πλημμυρίσει το Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης


Το Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης θα πλημμυρίσει ήχους φάντο με την εκπληκτική φωνή της Πορτογαλέζας ερμηνεύτριας Cristina Branco. Ο χώρος του Ρωμαϊκού Ωδείου, που ανοίγει φέτος στο κοινό έπειτα από χρόνια, θα φιλοξενήσει τη νέα ντίβα των φάντος και τους εξαιρετικούς μουσικούς της στη μοναδική συναυλία διεθνούς φήμης καλλιτέχνη του φετινού καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30.
Ξεχωριστό μέσα στις μουσικές του κόσμου, το φάντο, στις μέρες μας έχει πια εμπιστευτεί τη μοίρα του - fado, στα πορτογαλικά σημαίνει μοίρα ή πεπρωμένο -, στους νέους φαντίστας που έχουν αναλάβει να το ταξιδέψουν σε νέους ορίζοντες.

Η Cristina Branco αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές φωνές της νέας αυτής γενιάς, με φαν σε όλη την Ευρώπη. Έχει διακριθεί στον τομέα των φάντο, αλλά και στον μουσικό αυτοσχεδιασμό, καταφέρνοντας να γοητεύσει το κοινό με την αισθαντική, γεμάτη χρώμα φωνή της. Έχει κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ μέχρι τώρα και στο παρελθόν, είχαμε την ευκαιρία να τη θαυμάσουμε ξανά και στη χώρα μας σε επιλεγμένους χώρους (Μικρή Επίδαυρος, Ηalf Note, Λυκαβητός, Τεχνόπολη κ.α.).
Η συναυλία είναι συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου- Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας και της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Preveza Jazz Festival.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:
Ημερομηνία: 29 Ιουλίου 2016
Ώρα: 21:30
Τόπος : Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, Αρχαιολογικός χώρος Νικόπολης, Πρέβεζα
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ στην προπώληση και 20 ευρώ στο ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: