Χρυσή στο Πανελλήνιο η Ναταλία Μπέση!

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
Πολύ μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ναταλία Μπέση, η κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο μήκος γυναικών με άλμα 6,01 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών που διεξάγεται στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου 2016.
Η αθλήτρια του Πρωτέα Ηγουμενίτσας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις φετινές της επιδόσεις και απέδειξε για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ξεπερνώντας το φράγμα των 6 μέτρων βελτιώνοντας ταυτόχρονα το δικό της ατομικό ρεκόρ χαρίζοντας μια ακόμη επιτυχία για τον σύλλογο της Ηγουμενίτσας.

Είχε προηγηθεί η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με άλμα 5.90 (προηγούμενο ατομικό ρεκόρ) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου κατηγορίας Εφήβων και Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στις 2 και 3 Ιουλίου στο Μπολού της Τουρκίας.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτρια Ναταλία Μπέση και στον προπονητή της την φετινή χρονιά κ. Στυλιανίδη Νίκο και σε όσους συνέβαλαν ώστε να έρθουν οι επιτυχίες .

Συγχαρητήρια απο τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου από την Ναταλία Μπέση:
«Η αθλήτρια του στίβου και συντοπίτισσά μας, Ναταλία Μπέση συνεχίζοντας την πορεία της κατάκτησης διακρίσεων και επιτυχιών, κατάφερε μέσα από σκληρή προσπάθεια να μας κάνει για ακόμα μια φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών και γυναικών στο άλμα εις μήκος γυναικών, που διεξήχθη στη Λάρισα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στην ίδια όσο και στους προπονητές της, αλλά και στον Γ.Σ. Πρωτέα Ηγουμενίτσας, που προάγει τον υγιή αθλητισμό στην περιοχή μας όλα αυτά τα χρόνια.
Της ευχόμαστε να φτάσει όσο ψηλά ονειρεύεται και στον Γ.Σ. Πρωτέα Ηγουμενίτσας να συνεχίσει την προσφορά του στο αθλητισμό του τόπου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: