Απάντηση Γ.Κάτσινου σε δημοσιεύματα

Μετά από απαίτηση του Ευάγγελου Αναστασίου, ιδιοκτήτη και διαχειριστή του 892blogspot.gr , να του υποβάλλω μήνυση για να διαπιστώσει αν <<φοράω παντελόνια >> για χυδαίο άρθρο του την 24.1.2014, η Δικαιοσύνη τον καταδίκασε την 24.6.2016 σε οχτώ μήνες φυλάκιση. Το επίμαχο άρθρο ήταν το ένα από δεκάδες συκοφαντικά-υβριστικά και επαίσχυντα άρθρα του διαχειριστή του ανωτέρου blog Ευάγγελου Αναστασίου που ανήρτησε επί μια τετραετία.
Στο σημερινό του blog thespro.gr ανακοίνωσε ως είδηση την καταδίκη του αλλά σημειώνει ότι <<από την πραγματογνωμοσύνη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν προέκυψε ως διαχειριστής του συγκεκριμένου blog ο Ευάγγελος Αναστασίου ούτε η πατρότητα του επίμαχου κειμένου.>>

Αφού και σήμερα ο Ευάγγελος Αναστασίου αρνείται ότι είναι ο διαχειριστής όπως έκανε και στη Δίκη , αντί να σιωπήσει , αμφισβητεί και την κρίση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει αναγνώστης του 892blogspot.gr πριν και τώρα thespro.gr που να μην γνωρίζει ότι διαβάζει τον Ευάγγελο Αναστασίου. Οι επαγγελματίες που τον πληρώνουν και διαφημίζονται τον γνωρίζουν καλύτερα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω αλλά ίσως ο Ευάγγελος Αναστασίου δεν γνωρίζει καλά Ελληνικά για να καταλάβει τι γράφει η έκθεση της που τον <<δένει χειροπόδαρα>>.

Τι σημαίνει για τον Ευάγγελο Αναστασίου το έγγραφο της 26/3/2014 345-δ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που λέει : <<κατά την διάρκεια της έρευνας στην οικία του Ευάγγελου Αναστασίου όπου παρευρισκόταν και ο ίδιος διαπιστώθηκε σε υπολογιστή ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία και συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, ότι ο περιηγητής chrome ήταν ανοιχτός και συνδεδεμένος με τις διευθύνσεις info@892.gr και radio892gr@gmail.com. Μέσω της διεύθυνσης radio892gr@gmail.com διαπιστώθηκε ότι γινόταν η διαχείριση του ιστολογίου 892fm.blogspot.gr.>>

Ο αμετανόητος συκοφάντης Ευάγγελος Αναστασίου δεν έχει δικαίωμα να αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος γιατί αυτό είναι προσβολή στον τίτλο αλλά τα αισχρά δημοσιεύματά του προσβάλλουν όχι μόνο τον πρώην Δήμαρχο αλλά και την ίδια την τοπική κοινωνία που τον ψήφισε και γνωρίζει τουλάχιστον την ηθική του και την πορεία του.

Δεν είναι χώρος εδώ για να επαναληφθεί η Δίκη. Η προσπάθεια όμως του Ευάγγελου Αναστασίου να παραπληροφορήσει και να <<διασπείρει ψευδείς ειδήσεις>> προστίθεται στην επι τέσσερα χρόνια εξύβριση-προσβολή και διασυρμό του πρώην Δημάρχου για τα οποία δεν φαίνεται να έχει μετανοήσει.

Γιώργος Κάτσινος
Πρ.Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: