Στο βιοτεχνικό πάρκο ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας δημοσίων έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Αντώνη Μπέζα, επισκέφτηκε την περιοχή Γκρίκας – Ψάκας.
Στην έξοδο της εγνατίας οδού από Ηγουμενίτσα προς Βιοτεχνικό Πάρκο τον υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Σουλίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων Γκρίκας, Ψάκας και Αμπελιάς, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η επιτόπια αυτοψία και διαμόρφωση άποψης για την αναγκαιότητα παρέμβασης και κατασκευής ολοκληρωμένης εισόδου – εξόδου από και προς την Ηγουμενίτσα και τα Ιωάννινα του ΒΙΟΠΑ Θεσπρωτίας. Ο Γενικός Γραμματέας επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή της Γκρίκας – Ψάκας, καθώς και στην Κρυσταλλοπηγή, που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην κατασκευή της εγνατίας οδού.
Το βιοτεχνικό πάρκο Θεσπρωτίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε εξέλιξη έργα στην Ήπειρο και με την πλήρη λειτουργία του θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Περιμένουμε σύντομα άμεσα ανταπόκριση στα αιτήματα που θέσαμε.
Παραμυθιά, 18 Ιουνίου 2013
Δήμος Σουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: