Στα παράλια της Ηπείρου το βάρος της Τουριστικής Αστυνομίας

Επιθεώρηση χθες από τον Αντιστράτηγο ΕΛ.ΑΣ. Β. Ελλάδος Δ. Τσακνάκη

Στην Ήπειρο βρέθηκε χθες ο Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος και πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν υπηρεσιακός, αφού επιθεώρησε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ηπείρου, αλλά κυρίως στα παράλια, αφού λόγω καλοκαιριού και αυξημένης τουριστικής κίνησης, ζητείται ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος δυνατός έλεγχος.
Ο κ. Τσακνάκης κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις της Αστυνομίας στην περιοχή μας και είδε από… πρώτο χέρι το βαθμό ετοιμότητάς της, ενώ είχε συναντήσεις με στελέχη της Τουριστικής Αστυνομίας, από την οποία φέρεται να ζήτησε αυξημένη επαγρύπνηση, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Αυξημένη κίνηση…
Πάντως, να σημειωθεί, ότι το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, τα Ηπειρωτικά παράλια γέμισαν από κόσμο. Πολλοί ήταν οι ξένοι επισκέπτες και ακόμη περισσότεροι οι ντόπιοι που έκαναν μονοήμερες αποδράσεις.
Όσον αφορά την κίνηση στις παραλίες, σύμφωνα με λουόμενους, στις περισσότερες γινόταν «πατείς με, πατώ σε», αφού οι περισσότεροι εκμεταλλεύθηκαν το τριήμερο για τις πρώτες θερινές βουτιές και για χαλάρωση, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: