Μαφιόζικη εκτέλεση του αστυνομικού στα σύνορα

Μαφιόζικο θεωρείται από πολλούς το χτύπημα στο Μαυρομάτι, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, με θύμα έναν αστυνομικό ο οποίος κατάγεται από την Κόνιτσα.
Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες έδρασαν με ταχύτητα. Πυροβόλησαν τον 37χρονο και τον χτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι, ενώ με πέτρες χτύπησαν και την κουνιάδα του η οποία τραυματισμένη έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, στο χωράφι που διατηρούσε η οικογένεια, πολύ κοντά στο σπίτι όπου διέμενε. Πατέρας ενός παιδιού ο 37χρονος, πριν από μερικούς μήνες είχε χάσει τη σύζυγό του, η οποία νεότατη έφυγε από τη ζωή

Η αστυνομία ερευνά με πολύ μεγάλη προσοχή την υπόθεση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο χώρο έδρασε κάποια συμμορία, πιθανόν από την Αλβανία, η οποία μετά τη δολοφονία του αστυνομικού βρήκε και πάλι καταφύγιο στη γείτονα χώρα.
Η έρευνα ωστόσο εντοπίζεται στα κίνητρα της δολοφονίας του συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος φαίνεται ότι είχε στοχοποιηθεί και παλαιότερα όμως τότε είχε σταθεί τυχερός.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πάντως η έρευνα διεξάγεται με πολύ μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα προκειμένου να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση αυτή η οποία συγκλονίζει τη Θεσπρωτία



Δεν υπάρχουν σχόλια: