Βράβευση του Γυμνασίου Γαρδικίου Θεσπρωτίας

Για τη συμμετοχή στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους
Την Πέμπτη 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.
Στην εκδήλωση αντιπροσωπείες 35 σχολείων από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια παρέλαβαν τα βραβεία τους και παρουσίασαν τις κινηματογραφικές τους δημιουργίες.
Τον Διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου.
Το Γυμνάσιο Γαρδικίου βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία animation για την ταινία «Five gifts for father Christmas» που στηρίχτηκε στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως κ. Λίτσας Ψαραύτη. Την επιμέλεια και το συντονισμό των μαθητών για τη δημιουργία της ταινίας είχε η καθηγήτρια Αγγλικών του Γυμνασίου Γαρδικίου Ανδριάνα Φατούρου και την τεχνική επεξεργασία του animation ο Νίκος Μαρέτας, Βιολόγος του 7ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων.
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Γυμνασίου Γαρδικίου ευχαριστούν θερμά τον κ. Κυριάκη Θεοφάνη που ανέλαβε την κάλυψη όλων των εξόδων για τη μετάβαση και διαμονή στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελετή βράβευσης.

Δείτε την ταινία του Γυμνασίου Γαρδικίου που βραβεύτηκε 


Δεν υπάρχουν σχόλια: