1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας επενδύοντας στην Έβδομη Τέχνη και θέλοντας να υποστηρίξει την δημιουργική έκφραση των δημοτών του διοργανώνει τον 1ος Ερασιτεχνικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα:
«Ο τόπος μας …. αλλιώς»

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και προβολή περιοχών του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού τους πλούτου, μέσω της διάδοσης της τέχνης του κινηματογράφου και της ταινίας μικρού μήκους. Επιπλέον επενδύει στην ανταλλαγή απόψεων, αλλά κυρίως στην καλλιέργεια του πνεύματος φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των νέων κινηματογραφιστών.
Καλούμε λοιπόν όλους, όσοι αισθάνονται δημιουργικοί και θέλουν να λάβουν μέρος να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στον Δήμο, μαζί με τα δικαιολογητικά και το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό απαραιτήτως μέχρι και την Πέμπτη 31 Σεπτεμβρίου 2017.

Βραβεύουμε:
την ατομική ή συλλογική έκφραση με ελεύθερη επιλογή της κατηγορίας του κινηματογραφικού είδους (ντοκιμαντέρ, μυθοπλασία, βίντεο τέχνης κ.α.)
την πρωτοποριακή και εναλλακτική ματιά στην παρουσίαση του θέματος
τη βέλτιστη αποτύπωση του θέματος στον μικρότερο δυνατό κινηματογραφικό χρόνο
το τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.
Οι όροι και οι λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας tmm.igoumenitsa.gr ενώ η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: