Ψήφισμα Καταγγελία

Του  Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Δήμου Φιλιατών Κων/νου Μποροδήμου, που στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου 19/6/2017, εξύβριζε συνεχώς με χυδαίες εκφράσεις τον πρόεδρο των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας και στέλεχος του ΠΑΜΕ Σπύρο Υφαντή, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα, να αποσυντονίσει την συζήτηση και να εμποδίσει τον πρόεδρο των Εργαζομένων να τοποθετηθεί για το θέμα των συμβασιούχων που βρίσκονται στον αέρα, μετά την απαράδεκτη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αυτό το γεγονός, που δεν είναι μεμονωμένο, δείχνει τo ποιόν του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου, που θεωρεί εχθρικό οτιδήποτε έχει να κάνει με τα δικαιώματα των εργαζομένων, εκφράζει μίσος απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα και στις διεκδίκησης των εργαζομένων για σταθερή και μόνιμη δουλειά και αποκαλύπτει την αφοσίωση του και από την θέση του δημοτικού συμβούλου, στο βαθύ Αστικό κράτος και τους θεσμούς του.
Ευθύνη φέρουν τόσο ο Δήμαρχος Φιλιατών αλλά και η Δημοτική Αρχή συνολικά για την ανοχή που δείχνει σε τέτοια στοιχεία και συμπεριφορές.
Καλούμε τους συναδέλφους να αντισταθούν στις απειλές, τους εκφοβισμούς και την τρομοκρατία των εκπροσώπων του αστικού κράτους, του κράτους του κεφαλαίου, δυναμώνοντας τo σωματείο τους, να βροντοφωνάξουμε καμία απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 22/6/2017
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: