Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 9:30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 16-01-2014 συνεδριάσεως.
1. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αντικατάσταση στέγης Ι.Ν. Αγίου Συμεών Στυλίτου Κορύτιανης», προϋπολογισμού € 90.000,00 με ΦΠΑ.
2. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση - αποκατάσταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Ιεράς Μονής Σέλτσου», προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.
3. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση Ε.Ο. Ιωαννίνων - Πρέβεζας», αναδόχου Ζιάκκα Στέφανου Ε.Δ.Ε., μέχρι την 31-03-2014.
4. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αντικατάσταση παροχών ύδρευσης στις Τ.Κ. της Δ.Ε. Σελλών του Δήμου Δωδώνης», αναδόχου εταιρείας «ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕΒΕ», μέχρι την 30-04-2014.
5. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών στην 17η επαρχ. οδό (Χίνκα Ζόργιανη – Πολύγυρος)», αναδόχου Κοινοπραξίας Σπυρίδων Γ. Κωνσταντόπουλος – Δημοσθένης Βήχας και ΣΙΑ Ο.Ε.., μέχρι την 08-05-2014.
6. Έγκριση δαπανών για την μετατόπιση τμήματος του δικτύου της ΔΕΗ του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση – τροποποίηση 13ης επαρχιακής οδού Ν. Ιωαννίνων (Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας – Ζωοδόχος – Γραμμένο – Βαγενίτι – Πολύλοφος – Λύγγος)», που αφορούν στο Γ’ Τμήμα: Α) Αγ. Ανάργυροι, Β) Ζωοδόχος και Γ) Λύγγος.
7. Καθορισμός της ανά ώρα αποζημίωσης ιδιωτικών μηχανημάτων – οχημάτων κλπ, για το έτος 2014, που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων (χιονοπτώσεις, καταπτώσεις, κατολισθήσεις, πλημμύρες, πυρκαγιές κλπ), στην Περιφέρεια Ηπείρου.
8. Έγκριση απευθείας ανάθεσης του έργου της εφαρμογής του Διπλογραφικού συστήματος, για το έτος 2014 στην Περιφέρεια Ηπείρου.
9. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων της Περιφέρειας Ηπείρου, Βασιλικής Ηγουμενίδου, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων και Ρεγγίνας Ντούβαλη, της Δ/νσης Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, από 29-01-2014 έως 02-02-2014 για την συμμετοχή τους στο 2ο Project Meeting που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου Adriatic Route for Thematic Tourism με ακρωνύμιο “ADRIATIC ROUTE”, και έγκριση των σχετικών δαπανών.
10. Έγκριση μετακίνησης του Ανατολιωτάκη Νικολάου, Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιου για θέματα πολιτισμού και του Χριστοδούλου Κων/νου, υπαλλήλου της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, στο Μπάρι της Ιταλίας, από 28-01-2014 έως 30-01-2014 για τη συμμετοχή τους στο Kick off Meeting που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «I.C.E. Innovation, Culture and Creativity for a new Economy» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
11. Έγκριση δαπάνης για την ετήσια συνδρομή έτους 2014, στην εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε.», για τη σύνδεση συστήματος ασφαλείας του κτιρίου που στεγάζεται η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων.
12. Έγκριση δαπανών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Ηπείρου.
13. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος.
14. Έγκριση συνδιοργάνωσης ημερίδας με θέμα: «Δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης βίας στο σχολείο, η σχολική διαμεσολάβηση και η ενεργητική μάθηση για επίλυση συγκρούσεων – Αναζητώντας ένα σύγχρονο άνθρωπο σε ένα ελκυστικό σχολείο» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
15. Συμπλήρωση της αριθμ. 37/1669/20-12-2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής ως προς το σκέλος της Επιτροπής αξιολόγησης ανοικτών διαγωνισμών και διαδικασιών διαπραγμάτευσης με τακτικά-αναπληρωματικά μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας, για το έτος 2014.
16. Τροποποίηση της αριθμ. 37/1659/20-12-2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2013-2014, και έγκριση ανάθεσης νέων δρομολογίων καθώς και μαθητικών δελτίων.
17. Έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτων για τη στέγαση Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
18. Έγκριση παροχής εξουσιοδότησης στο ΙΚΑ Ηγουμενίτσας, για την ανάδειξη με δικές του διαδικασίες, προμηθευτή πετρελαίου θέρμανσης.
19. Έγκριση παροχής εξουσιοδότησης στον ΟΑΕΔ (Περιφερειακή Δ/νση Ηπείρου), για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ηγουμενίτσας, με δικές του διαδικασίες.
20. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
21. Έγκριση μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 5357/138/16-01-2014 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας, για επείγουσες επεμβάσεις για την «Αποκατάσταση – συντήρηση οδού Γκρίκας – Κάιτσας – Ράπης - Αμπελιάς».
22. Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του Τσιρώνη Ευάγγελου, υπαλλήλου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, που αφορά στον έλεγχο οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, από το ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας και κάρτες καυσαερίων.
23. Έγκριση δαπάνης για την επιστροφή χρηματικού ποσού στους Κάτσιο Χρήστο του Μιχαήλ, Μπέλλο Ιωσήφ και «Μπότσαρη Χαράλαμπο & ΣΙΑ Ε.Ε.» που αφορά στην εκ παραδρομής καταβολή ποσού στην ALPHA BANK, για την μεταβίβαση των επιβατικών ΗΝΒ 4935, ΗΝΒ 5204 και ΡΖΗ 2892 αντίστοιχα οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν.
24. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου του Τμήματος Πληροφορικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Δακούκη Ηλία, στη Θεσσαλονίκη, για τη συμμετοχή του στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ SQL», που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΕΚΔΔΑ) από 03 έως 07-02-2014 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
25. Έγκριση μετακίνησης της υπαλλήλου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Άννας Δήμα, στην Αθήνα, από 16 έως 21-02-2014 για την παρακολούθηση του επιμορφωτικού προγράμματος του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) με κωδικό 80019P14 και τίτλο «ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
26. Έγκριση προμήθειας ηλεκτρονικών υπολογιστών (με τα αντίστοιχα περιφερειακά), για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
27. Έγκριση δαπανών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
28. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων της Π.Ε. Άρτας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
29. Έγκριση δαπανών για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
30. Έγκριση προμήθειας υλικών και ανάθεσης υπηρεσιών για την αποκατάσταση και θέση σε λειτουργία του έργου «Ολοκληρωμένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και διαχείρισης πυροπροστασίας νομού Άρτας».
31. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
32. Έγκριση διεξαγωγής δημόσιας προφορικής δημοπρασίας, για τη μίσθωση ακινήτου για χρήση του ως αποθηκευτικού χώρου για ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: