Στελέχωση Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων Ηγουμενίτσας

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι στον διαδικτυακό ιστότοπο διαύγεια μέ Α.Δ.Α: ΒΙΨΞΟΠ-ΣΒ2, έχει αναρτηθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την στελέχωση Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων. Το κείμενο αυτό έχει ως κάτωθι:

Έχοντας υπόψη:
Α) Το Π.Δ 345/2000 (Α'298), «Διατάξεις που αφορούν στα τοπικά Κλιμάκια Επιθεώρησης Πλοίων όπώς αυτό έχει τροποποιηθεί με το Π.Δ 317/2001 (Α'212).
Β) Την ανάγκη ουσιαστικής, ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και ποσοτικής διεύρυνσης των διενεργούμενων επιθεωρήσεων από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων Ηγουμενίτσας.
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Όσους προσοντούχους εμπίπτουν σε κάποια από τις ειδικότητες του Πίνακα που παρατίθεται και ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων (ΤΚΕΠ) Ηγουμενίτσας όπως καταθέσουν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας/Γραφείο ΤΚΕΠ σχετική αίτηση με επισυναπτόμενα:
α) φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας,
β) βιογραφικό σημείωμα,
γ) επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και
δ) πρόσφατη βεβαίωση Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (για τα μέλη του TEE).

Έργο των μελών του κλιμακίου, ανάλογα με τα προσόντα τους ,είναι η κατά είδος διενέργεια επιθεωρήσεων στα πλοία που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα ΤΚΕΠ Ηγουμενίτσας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΠΔ 345/2000 , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Κάθε μέλος του Τ.Κ.Ε.Π υποχρεωτικά με τον αρχικό ορισμό του, πρέπει να εκπαιδευτεί επαρκώς επί του αντικειμένου των επιθεωρήσεων που θα εκτελεί και γενικότερα επί των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων του Τ.Κ.Ε.Π. Η αποζημίωση των επιθεωρητών καθορίζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες κείμενες διατάξεις περί « Καθορισμού Αποζημιώσεων και εξόδων μετακίνησης στα μέλη των Τοπικών Κλιμακίων Επιθεώρησης Πλοίων ».

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
- Διπλωματούχοι Πλοίαρχοι-Μηχανικοί A', Β', Γ Τάξης Εμπορικού Ναυτικού
- Διπλωματούχοι Ναυπηγοί μέλη του TEE
- Διπλωματούχοι Ναυπηγοί-Μηχανολόγοι-Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ
- Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι – Μηχανικοί
- Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι-Μηχανικοί
- Διπλωματούχοι Χημικοί-Μηχανικοί
- Τεχνολόγοι Ναυπηγοί
- Τεχνολόγοι Μηχανολόγοι
- Τεχνολόγοι Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί
- Τεχνολόγοι Ηλεκτρονικοί
Επισημαίνεται ότι oι επιθεωρητές Τ.Κ.Ε.Π δεν θα πρέπει να απασχολούνται ή να αναλαμβάνουν εργασίες- επιθεωρήσεις για λογαριασμό μη κυβερνητικών οργανισμών (Νηογνωμόνων). Επίσης δεν θα πρέπει να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε τομείς αντίστοιχους προς τις διενεργούμενες επιθεωρήσεις.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο ΤΚΕΠ Κ.Λ Ηγουμενίτσας στα τηλέφωνα 2665099422,2665099432.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΜΑΖΗΣ Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: