Θεσπρωτία: Πρόσληψη ενός (1) Αρχαιολόγου και ενός (1) Ειδικευμένου Εργάτη

Από την ΛΒ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων
Την πρόσληψη ενός (1) Αρχαιολόγου Π.Ε. και ενός Ειδικευμένου Εργάτη Δ.Ε. θα προσλάβει η ΛΒ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στο δήμο Σουλίου, στο πλαίσιο του υποέργου «Σωστικές Αρχαιολογικές Έρευνες» της ενταγμένης στο Ε.Π. «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» της πράξης: «Αρδευτικό έργο Χότκοβας Ν. Θεσπρωτίας».

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την ημερομηνία πρόσληψης και για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την
ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Κύπρου 68, 461 00 Ηγουμενίτσα, υπόψη Κασσιανής Λάζαρη, τηλ. επικοινωνίας: 26650-29177 και 26650-29178, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr), την ιστοσελίδα http://www.yppo.gr και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (δηλαδή από 24.01.2014 έως 03.02.2014).


Δεν υπάρχουν σχόλια: