Γιατί η Λ. Συγγρού καλεί τον Τσίπρα να διαγράψει τον μισό ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγέλλει απειλές στελεχών του κατά αστυνομικών [εικόνα]
Για ύβρεις και απειλές κατά αστυνομικών από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτηση στο λογαριασμό της ιστοσελίδας rednotebook.gr στο Facebook. Σε έντονο ύφος η Λ. Συγγρού καλεί τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τον διαχειριστή του site και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο και τα μέλη της της συντακτικής του ομάδας, δηλ. όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «τον μισό ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ» ανέφερε η επίμαχη ανάρτηση που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της ΝΔ.
Όπως μάλιστα υπογραμμίζει, «εκτός από τις ύβρεις και τη στοχοποίηση το rednotebook.gr απειλεί τους αστυνομικούς ανοιχτά με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας αναφέροντας ότι "Στο πλαίσιο της κινητικότητας, να πάνε στο Βορρά να κάνουν τους σχολικούς τροχονόμους"».
«Είμαστε βέβαιοι» συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ως "κόμμα του δημοκρατικού τόξου" θα διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα, και θα τον στείλει σήμερα κιόλας στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του. Όπως οφείλει να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάδα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal, δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και αν πράγματι ο κ. Τσίπρας έχει σκοπό να "διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ».
«Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα αποδοκιμάσουν ευθέως τις ύβρεις, τις απειλές και τη στοχοποίηση αστυνομικών, θεσμών και προσώπων...» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Λ. Συγγρού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: