Συνάντηση Ελλήνων Έπαρχων της Ελληνικής Μειονότητας της Αλβανίας με Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας στην Ηγουμενίτσα

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενη από τον κ. Αντώνη Μπέζα πρώην Υφυπουργό και υποψήφιο Βουλευτή Θεσπρωτίας, τον κ. Γιάννη Χονδρόγιαννο υπεύθυνο περιφερειακής οργάνωσης Ηπείρου, τον κ. Αλκιβιάδη Λάμπρου Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε Θεσπρωτίας και τον κ. Βασίλη Γιόγιακα πρώην Νομάρχη Θεσπρωτίας, συναντήθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 στην Ηγουμενίτσα, με τον Γενικό Πρόεδρο της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Βασίλη Μπολάνο (φωτο) και ομάδα Έπαρχων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Αλβανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Οι εκπρόσωποι της ΝΔ δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του κόμματος στην Ελληνική μειονότητα η οποία θα εκφραστεί με οποιαδήποτε τρόπο και με συγκεκριμένα μέτρα.
Ο κ. Μπολάνος και οι παριστάμενοι Έπαρχοι αναγνώρισαν τη διαχρονική συνεισφορά της Νέας Δημοκρατίας και τις ιδιαίτερες προσπάθειες του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Παράλληλα, δήλωσαν ομόφωνα ότι ως αναπόσπαστο και υγιές τμήμα του Ελληνισμού, θεωρούν πως ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων στο παρελθόν, έχουν υποχρέωση να στηρίξουν με την εκλογική τους συμπεριφορά στην κρίσιμη αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου τη Νέα Δημοκρατία. Για να διασφαλιστεί η ισότιμη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, να υπάρξει πολιτική σταθερότητα, να συσπειρωθούν όλοι οι Έλληνες στον κοινό αγώνα για την έξοδο από την κρίση και για να μπορέσει η Ελλάδα να βοηθήσει τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό να μεγαλουργήσει στη γενέθλια γη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: