Τους υποψηφίους με το ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, δέχθηκε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Τους υποψηφίους με το ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία και στελέχη του κόμματος στο Νομό υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γεώργιος Κάτσινος, παρουσία και των Αντιδημάρχων, Βασίλειου Τσώλη, Κωνσταντίνου Δημητρίου και Χρήστου Κάτσιου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο και κυρίως το οικονομικό, με το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Τόσο ο Δήμαρχος κ. Κάτσινος, όσο και ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών κ. Τσώλης ενημέρωσαν για τα οικονομικά δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, με τη διαρκώς μειούμενη τακτική χρηματοδότηση, την απουσία πόρων από τη ΣΑΤΑ από την 01.01 του τρέχοντος έτους και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν αποδοθεί από το κεντρικό κράτος προς τους ΟΤΑ, με τη σχετική Υπουργική απόφαση να μην έχει καν υπογραφεί.

Επίσης συζητήθηκαν άλλα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και απασχολούν το Δήμο, όπως το κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Κορύτιανης, το κάμπινγκ του Δρεπάνου κλπ.
Ο Αντιδήμαρχος επί των έργων κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στις μελέτες οι οποίες έχουν εκπονηθεί από το Δήμο και ωριμάσει, προκειμένου να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ όταν αυτό «ανοίξει» και να υλοποιηθούν σημαντικά για την περιοχή έργα.
Κλείνοντας, ο Δήμαρχος και οι παρόντες Αντιδήμαρχοι ευχήθηκαν στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ καλή επιτυχία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: