Περιοδείες κλιμακίων ΝΟ.Δ.Ε. και Υποψηφίων Βουλευτών στον Ν. Θεσπρωτίας

Ο Κώστας Γκιουλέκας στη κεντρική ομιλία της ΝΔ στην Ηγουμενίτσα
Κλιμάκια της ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας με τους υποψηφίους βουλευτές, επισκέπτονται περιοχές του Νομού αναπτύσσοντας το Εθνικό Σχέδιο της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Σε κάθε επίσκεψη, το κύριο θέμα συζήτησης είναι η κρισιμότητα των εκλογών στις 17 Ιουνίου και ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι συνεπάγεται αυτό.

Η επιλογή δραχμή ή ευρώ κυριαρχεί στις επισκέψεις αυτές με έκδηλη την ανησυχία του κόσμου.
Η επαφή και η επικοινωνία με τον Θεσπρωτικό λαό οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους τάσσεται υπέρ της παραμονής της Χώρας στην Ε.Ε και της διατήρησης της Ευρωπαϊκής μας πορείας, απορρίπτοντας τις λογικές που οδηγούν στην έξωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή οικογένεια και την επιστροφή της χώρας στην δραχμή.
Οι περιοδείες των κλιμακίων θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Ο προεκλογικός αγώνας θα κορυφωθεί με την κεντρική κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο «ANGELIKA PALLAS» στην Ηγουμενίτσα με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκα Κωνσταντίνο. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στον Νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: