Χαιρετισμός Αντώνη Μπέζα στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Φίλες και Φίλοι,
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Κώστα Γκιουλέκα για τη συμμετοχή του στον αγώνα που κάνουμε στη Θεσπρωτία.
Ευχαριστώ τη νομαρχιακή μας οργάνωση και τους συνυποψήφιούς μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και έχουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την παρουσία σας εδώ σήμερα και για τη νίκη που μας χαρίσατε στις εκλογές της 6ης Μαΐου κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
Η 6η Μαΐου ήταν η τελευταία εκλογική μάχη της μεταπολιτευτικής περιόδου. Η 17η Ιουνίου θα είναι η πρώτη εκλογική μάχη της νέας μεταπολίτευσης.

Στις 17 Ιουνίου, δεν θα κερδίσουμε μόνο τις εκλογές. Θα αλλάξουμε σελίδα για τον τόπο μας, για τη Θεσπρωτία, για την Ελλάδα.
Ειδικά σ’ αυτή τη μάχη, δεν περισσεύει κανείς. Τις λίγες ώρες που έμειναν μπροστά μας, μιλήστε σε όλους, πέρα και πάνω από τους κομματικούς διαχωρισμούς του παρελθόντος. Φέρτε κοντά μας περισσότερους ανθρώπους. Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.
Γιατί αυτές οι εκλογές, δεν είναι για τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι εκλογές για εμάς τους υποψήφιους και τις καρέκλες μας. Είναι εκλογές για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας.
Για να διασφαλισθεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και η παραμονή μας στο ευρώ.
Για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και κυβέρνηση μακράς πνοής.
Για να αποφευχθεί η καταστροφή και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.
Για να αποκατασταθούν οι πρόσφατες αδικίες, να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης και να βγούμε από το πρόβλημα της ανεργίας.
Για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης.
Για να τελειώσουμε οριστικά με τις εμμονές και τα ιδεολογήματα του κρατισμού που μας έφεραν μέχρι εδώ.
Οι λαοί στα δύσκολα κρέμονται από την ψυχή τους.
Και ο δικός μας λαός, δεν θα αφήσει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, να περάσουν τα διόδια της Ιστορίας με πλαστά χαρτιά. Ούτε το ΠΑΣΟΚ, που είναι πολιτικά και ηθικά έκθετο και ένοχο, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί σαν λαθρέμπορος της δικαιολογημένης οργής και αγανάκτησης και σαν ψευδοπροφήτης της υποτιθέμενης «νέας αλλαγής».
Φίλες και Φίλοι,
Ο αιδεσιμότατος Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο ήρωας και μάρτυρας για την ισοτιμία μαύρων και λευκών στην Αμερική, στην περίφημη ομιλία του «έχω ένα όνειρο», είχε πει:
Εκεί έξω, είναι ένα βουνό απελπισίας, που πρέπει να διαβούμε.
Μέσα μας όμως, υπάρχει ένας βράχος ελπίδας. Θα νικήσουμε !!».
Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, είναι η μόνη ελπίδα για τη χώρα σήμερα. Σ΄ αυτή την ελπίδα πρέπει όλοι να συστρατευθούμε.
Η παρουσία σας εδώ, και ο αγώνας που θα κάνετε τις επόμενες ώρες, είναι η μεγάλη απόδειξη, ότι σ’ αυτή τη μάχη, δεν θα υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Αλλά μόνο νικητές!! Και νικητές θα είναι όλοι οι Θεσπρωτοί, όλοι οι Έλληνες.
Καλή δύναμη σε όλους. Με τη νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: