Από τις 5 Ιουνίου η Δανία ανοίγει φτερά στην Ήπειρο

Ξεκινούν οι πτήσεις προς Γιάννινα!
Νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών από το εξωτερικό, ανοίγονται με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ που ξεκινούν τον Ιούνιο. Οι πτήσεις έχουν αφετηρία την Κοπεγχάγη και προορισμό το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Θα καλύψουν δε όλη την θερινή περίοδο καθώς ο προγραμματισμός που έχει γίνει περιλαμβάνει και τον Οκτώβριο.

Πίσω από την εξέλιξη αυτή βρίσκεται η συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό από τους φορείς της περιοχής αλλά και ο μεγαλύτερος tour operator της Σκανδιναβίας, για λογαριασμό του οποίου θα γίνουν οι πτήσεις τσάρτερ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι πτήσεις αυτές θα εξυπηρετούν τουρίστες που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στα Σύβοτα, την Πάργα και τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας.
Κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρωτοβουλία καθώς στην πράξη αποδεικνύει ότι η τουριστική ανάπτυξη, είναι ενιαία υπόθεση για την Ήπειρο και μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί.
Οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουνίου και θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, για την δρομολόγηση πτήσεων και από άλλες Ευρωπαικές χώρες. 
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: