Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.30 π.μ πραγματοποιήθηκε η  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ -ΣΤΙΒΟΣ  στην αίθουσα τελετών του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα εκτός από τους αθλητές του συλλόγου παραβρέθηκαν γονείς, μέλη ,φίλοι του αθλητισμού και εκπρόσωποι της  πολιτική ηγεσίας , φορέων ,υπηρεσιών του νομού Θεσπρωτίας  .

Κατά διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 , αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς επίσης βραβεύτηκε ο κ Παπαγιάννης Κων/νος για την ανιδιοτελή του και μακρόχρονη προσφορά στο σύλλογο και αθλητισμό.
Ευχαριστούμε την Αρτοποιεία ΠΑΝΤΑΖΗΣ για την προσφορά στην εκδήλωση ,τον Διευθυντή και υποδιευθυντή του Α Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση του χώρου  ,τον Πάτερ Ελευθέριο που ευλόγησε την εκδήλωση , όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή του αθλητισμού . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: