‘Εναρξη υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα νομαδικής μελισσοκομίας

Προσθήκη λεζάντας
Ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων καταγραφής των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών και συμμετοχής στη δράση 3.2. “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”: Κυψέλες Διαχείμασης: Η καταγραφή των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών θα γίνεται με αίτηση-δήλωση προς την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Θεσπρωτίας από όλους τους μελισσοκόμους-κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων κάθε χρόνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Δράση 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”: Οι δικαιούχοι μελισσοκόμοι που μετακινούν τα μελισσοσμήνη τους κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 20η Μαΐου του επόμενου έτους, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ως επαγγελματίες αγρότες και κατέχουν τουλάχιστον 110 παραγωγικά μελισσοσμήνη, πρέπει να υποβάλλουν και την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στη δράση 3.2. “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις επόμενες μετακινήσεις των μελισσοσμηνών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την προμήθεια των σχετικών αιτήσεων- δηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: