Απάντηση σε ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου Φιλιατών

Για τη λειτουργία του καταστήματος Φιλιατών της ΕΛΤΑ ΑΕ
Με έκπληξη διαβάσαμε το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών για την λειτουργία του καταστήματος Φιλιατών της ΕΛΤΑ ΑΕ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή προφανώς τα ΕΛΤΑ ΑΕ δεν συνηθίζουν να απαντούν σε δημοσιεύματα, σας γνωρίζουμε τα εξής:

-Το κατάστημα Φιλιατών των ΕΛΤΑ ΑΕ ενισχύθηκε με μόνιμο υπάλληλο από 29-9-2016 (μία μέρα μετά το ψήφισμά σας της 28-9-16) και λειτουργεί με πλήρη σύνθεση, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
-Η περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δώδεκα (12) ατόμων με οχτάμηνα, εκ των οποίων 2 θέσεις στην Ηγουμενίτσα και την Παραμυθιά.
-Για την στελέχωση των ΕΛΤΑ ΑΕ πανελλαδικά, προβλέπετε άμεσα η προκήρυξη 510 θέσεων μόνιμου προσωπικού, μέσω ΑΣΕΠ.
-Τα ΕΛΤΑ ΑΕ δεν παύουν να είναι εταιρεία και για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις θα πρέπει να έχουν έσοδα, για το λόγο αυτό πρέπει να ενισχυθούν από την τοπική κοινωνία και την Δημοτική Αρχή. Γνωρίζουμε ότι το κάνετε και θα εξακολουθήσετε με κάθε τρόπο, προτρέποντας τους δημότες σας για την στήριξη των ταχυδρομικών υπηρεσιών.
Μέλημα αυτής της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, ενισχύοντας της εταιρείες δημοσίου συμφέροντος ώστε να παρέχουν υπηρεσίες αξιόπιστες, έγκυρες, καθολικές και δημόσιες. Όπως αναφέρετε και εσείς πολύ σωστά, παρακολουθούμε και εμείς εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις και όπου είναι αναγκαίο και εφικτό παρεμβαίνουμε.
Ευελπιστούμε σε νεότερη ανακοίνωση που θα ενημερώνει τους συμπολίτες σας και θα αποκαθιστά την αλήθεια.
Ηγουμενίτσα 26/10/2016
Παπαρούνας Παύλος
Συντονιστής ΝΕ Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: