Συνελήφθη 44χρονος Αλβανός στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, με 174 κιλά χασίς!

Η αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2016) στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, απέτρεψε τη μεταφορά και διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας, περισσοτέρων από (173) κιλών κάνναβης.

Πρόκειται για 44χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οργανώθηκε επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 44χρονο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στο χώρο των αποσκευών και σε μπαγκαζιέρα οροφής του οχήματος,  (90) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (173.981) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου δράστη καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα  Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: