Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, και ώρα 9.30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:


Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 22-09-2016 συνεδριάσεως.

1. Συγκρότηση και ορισμός των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου «Μελέτη αναδασμού Περιμέτρου έργων «Αρδευτικό έργο Μαργαριτίου» περιοχών 1Τ, 2Τ και 3Τ Κοινοτήτων Μαργαριτίου – Καταβόθρας – Ελευθερίου», προεκτιμώμενης αμοιβής € 369.930,92 με ΦΠΑ.
2. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (σε υπέρβαση λόγω αύξησης ΦΠΑ και τακτοποιητικού ως προς τις ποσότητες) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή σαρζανέτ στην επαρχιακή οδό Ε.Ο. 22 Άγναντα (από διασταύρωση Σγάρας) και στην Ε.Ο. 21 Άγναντα - Καταρράκτης (κόμβος Αγνάντων)», αναδόχου Ιωάννη Σταύρου.
3. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (σε υπέρβαση λόγω αύξησης του Φ.Π.Α.) και της συμπληρωματικής σύμβασης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση κόμβου Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας προς Αμμουδιά», αναδόχου Κ/ΞΙΑ Γ. ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ – Ι. ΣΑΜΑΝΤΑΣ.
4. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού - υπερβατικού λόγω αύξησης του Φ.Π.Α.) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση και προστασία πρανών από τα νερά του ποταμού Σαρανταπόρου στη Χ.Θ. 93+000 της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης και λοιπές εργασίες αποκατάστασης της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης (Τμήμα Κόνιτσα – Όρια Ν. Ιωαννίνων)», αναδόχου ‘ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Δ.Ε.’
5. Έγκριση χορήγησης 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο Ριζό της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας», αναδόχου Γεωργίου Μυριούνη, μέχρι την 30-11-2016.
6. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προστασία παρόχθιων πρανών χειμάρρων στους Χριστούς Πραμάντων της Π.Ε. Ιωαννίνων», αναδόχου Κωνσταντίνου Λιόντου Ε.Δ.Ε., μέχρι την 30-11-2016.
7. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (υπερβάσεως λόγω αύξησης του ΦΠΑ) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Επισκοπικό - Αμπελιά», αναδόχου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ Ε.Δ.Ε.
8. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού - υπερβατικού λόγω αύξησης του Φ.Π.Α.) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση εισόδου Πυρσόγιαννης, επαρχιακής οδού Πυρσόγιαννης και Βούρμπιανης», αναδόχου Σπυρίδωνα Βλάχα ΕΔΕ.
9. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού - υπερβατικού λόγω αύξησης του Φ.Π.Α.) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού (κατασκευή τεχνικών) Αχλαδέα - Κάτω Λίππα», αναδόχου «Ευάγγελος Αρλέτος & Σία Ε.Ε.».
10. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού - υπερβατικού λόγω αύξησης του Φ.Π.Α.) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Αγ. Παρασκευή – Φούρκα προς Σαμαρίνα», αναδόχου Θώμου Αθανασίου ΕΔΕ.
11. Έγκριση παράτασης της σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και της ένωσης «ΤΟΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ», αναδόχου υλοποίησης της Διαχείρισης του Στρατηγικού Έργου «Greece – Albania Energy Tourism – G.AL.E.T.», το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA CROSS BORDER PROGRAMME «Greece – Albania 2007-2013».
12. Έγκριση δαπανών και διάθεσης πιστώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
13. Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της Π.Ε. Ιωαννίνων.
14. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης, για την πληρωμή των εισφορών Β΄ Εξαμήνου 2016 στο ΤΣΜΕΔΕ των Αιρετών της Περιφέρειας Ηπείρου.
15. Έγκριση δαπάνης για την μίσθωση ταχυδρομικών θυρίδων, για την παραλαβή από τα ΕΛΤΑ, της αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, έτους 2016.
16. Έγκριση διενέργειας πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ, σε Υπηρεσίες της Π.Ε. Ιωαννίνων.
17. Έγκριση δαπανών για τη διοργάνωση εκδήλωσης της Περιφέρειας Ηπείρου, για την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος και του πολιτισμού στη Μόσχα, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της έκθεσης που πραγματοποιείται εκεί για την ελληνική παραδοσιακή ασημουργία, τα κοσμήματα, τα έργα παραδοσιακής τέχνης και τα θρησκευτικά κειμήλια.
18. Έγκριση μετακίνησης της υπαλλήλου της Περιφέρειας Ηπείρου, Σοφίας Φούκη στο Παρίσι το χρονικό διάστημα 15-19/10/2016, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ηπείρου στην έκθεση SIAL και έγκριση των σχετικών δαπανών.
19. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, Ηλία Γκαρτζονίκα στη Γερμανία (Arnsberg), το χρονικό διάστημα 9-15/10/2016, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του Πεζοπορικού και Ποδηλατικού Συλλόγου SGV και να ενημερωθεί για τις δασικές διαδρομές της περιοχής και τον τρόπο με τον οποίο πιστοποιήθηκαν, τη δημιουργία δικτύου δασικών ξενώνων κ.λ.π. και έγκριση των σχετικών δαπανών.
20. Έγκριση μετακίνησης του Νικόπουλου Ιωάννη, Γεν. Δ/ντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του στην ομάδα Εργασίας για την οργάνωση των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, στο Υπουργείο Υγείας στις 5-10-2016 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
21. Έγκριση μετακίνησης της Οικονόμου Ευθαλίας, υπαλλήλου του Τμήματος Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, στην Αμβέρσα από 10 έως 15/10/2016 για την παρακολούθηση σεμιναρίου το οποίο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα «Animal by-products/Organic fertilizers & soil improvers», (Ζωικά υποπροϊόντα/οργανικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά), το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11 έως και 14 Οκτωβρίου και έγκριση και έγκριση της σχετικής δαπάνης από και προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
22. Διεξαγωγή της δημόσιας προφορικής δημοπρασίας, για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Άρτας.
23. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας με τίτλο «Συντήρηση-απεντόμωση ξυλόγλυπτου τέμπλου και των εικόνων του τέμπλου του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Καταρράκτη Άρτας».
24. Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση διανομαρχιακού δρόμου Άρτας - Ευρυτανίας (τμήμα Αστροχώρι - Μεγαλόχαρη Δήμου Τετραφυλλίας - Α' φάση» αναδόχου «ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.», μέχρι την 29-03-2017.
25. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων της Π.Ε. Άρτας (με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς Άρτας «Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ») και έγκριση των σχετικών δαπανών.
26. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Άρτας κ. Βασιλείου Ψαθά, στην Αθήνα, από 7 έως 8-10-2016, για να παρευρεθεί στην εκλογή και χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Άρτας, και του υπαλλήλου της Π.Ε. Άρτας, Ιωάννη Δήμου, το ίδιο διάστημα, για τη μετακίνηση του Αντιπεριφερειάρχη και έγκριση των σχετικών δαπανών.
27. Έγκριση μετακίνησης του Χουλιάρα Βασιλείου του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας, στην Αθήνα, από 9/10/2016 έως 12/10/2016για τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικό σεμινάριο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα «Ψεκαστικά Μηχανήματα - Επιθεώρηση, Βαθμολόγηση, Ψηφιακή Υπηρεσία Καταγραφής» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
28. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού και κατάρτιση των όρων της Διακήρυξης για την «Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης στη σχεδίαση και υλοποίηση των δράσεων του έργου “Capitalization of Transport models in Adriatic Ionian Network for supporting EUSAIR development-CAPTAIN”», προϋπολογισμού € 71.000,00 με ΦΠΑ, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας IPA ADRIATIC 2007-13 στο πλαίσιο της Στοχευμένης Πρόσκλησης EUSAIR (1°TCE/020).
29. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού και κατάρτιση των όρων της Διακήρυξης για την «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “4PILLARS: For Promoting an Innovative muLti-Level goveRnance System of EUSAIR”», προϋπολογισμού € 61.000,00 με ΦΠΑ, που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα IPA ADRIATIC CBC.
30. Έγκριση του Πρακτικού Νο1/28-09-2016 της Επιτροπής διενέργειας της διαπραγμάτευσης, βάσει της αριθμ. 11/2016 πρόσκλησης σε διαπραγμάτευση για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2016-2017 και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
31. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια υλικών καθαριότητας για της ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε Θεσπρωτίας.
32. Έγκριση ανάθεσης για την προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
33. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
34. Έγκριση δαπανών και διάθεσης πιστώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
35. Έγκριση μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, από 20 και 27-09-2016 σύμφωνα με τις αριθμ. 84790/4783 και 84799/4784/20-09-2016, 87152/4955, 87153/4956, 87155/4957, 87157/4958 και 87159/4959/27-09-2016, αποφάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας αντίστοιχα, για α) αποκατάσταση βατότητας δρόμων λόγω καταπτώσεων από έντονη βροχόπτωση στο οδικό δίκτυο Γραικοχώρι – Αγία Μαρίνα – Μεσοβούνι - Μαζαρακιά, β) αποκατάσταση βατότητας δρόμου στο Τ.Δ. Σαγιάδας, γ) καθαρισμό επαρχιακής οδού Σαγιάδας - Τελωνείου Μαυροματίου λόγω συνεχών καταπτώσεων από τις έντονες βροχοπτώσεις, δ) καθαρισμό κοίτης Καλπακιώτικου ποταμού από προσχώσεις λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή Φοινικίου δήμου Φιλιατών προς αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, ε) αποκατάσταση οδικού δικτύου στις περιοχές Τ.Δ. Ραγίου - Ασπροκκλησίου Δήμου Φιλιατών λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα, στ) αποκατάσταση οδικού δικτύου στις περιοχές των Τ.Δ. Συβότων και Πέρδικας Δήμου Ηγουμενίτσας λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα και ζ) καθαρισμό κοίτης ποταμού Καλαμά από δημιουργηθείσες αποφράξεις από δένδρα προς αποφυγή πλημμυρικών καταστάσεων.
36. Έγκριση δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας με την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, του αγώνα τριάθλου με την ονομασία il porto triathlon, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2016 στην Ηγουμενίτσα.
37. Έγκριση μετακίνησης του Ζαραβούτση Θεόδωρου γεωπόνου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στη Θεσσαλονίκη από 31/10/2016 έως 1/11/2016 για τη συμμετοχή του σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του E.Φ.Ε.Τ. με τίτλο «Απάτη – νοθεία στα τρόφιμα (food fraud - ΕΜΑ- Δόλιες πρακτικές – Τεχνικές ανίχνευσης νοθείας – VACCP)» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
38. Έγκριση μετακίνησης του Κίτσιου Ιωάννη γεωπόνου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στη Θεσσαλονίκη από 14/11/2016 έως 15/11/2016 για τη συμμετοχή του σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του E.Φ.Ε.Τ. με τίτλο «Επίσημος έλεγχος στον τομέα των πρόσθετων τροφίμων, αρωματικών τροφίμων και ενζύμων τροφίμων» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
39. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, από 5 έως 9-10-2016, για υπηρεσιακούς λόγους και έγκριση των σχετικών δαπανών.
40. Διεξαγωγή της δημόσιας προφορικής δημοπρασίας, για τη μίσθωση κτιρίου για τη στέγαση του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καναλακίου και του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Καναλακίου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας.
41. Έγκριση δαπάνης ανάθεσης υπηρεσιών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD) για την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Πρέβεζας.
42. Έγκριση διαδικασίας της προμήθειας ψυχρού ασφαλτομίγματος για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας (τροποποίηση της αριθμ. 16/829/08-06-2016 απόφασης της Ο.Ε.).
43. Έγκριση δαπάνης για την επισκευή του φωτοτυπικού μηχανήματος της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Πρέβεζας.
44. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
45. Έγκριση μετακίνησης του Δημητρίου Γεωργίου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας στην Αθήνα, για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΝ.ΕΠ. από 03/10/2016 έως 07/10/2016 με θέμα «Σύστημα ηλεκτρονικής πληροφόρησης» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
46. Έγκριση μετακίνησης του Νικολάου Κωνσταντίνου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας, στην Θεσσαλονίκη, για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΦΕΤ, από 13-10-2016 έως 14-10-2016, με θέμα «Νέο Κυρωτικό σύστημα του ν.4235/2014» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
47. Έγκριση μετακίνησης του Γάτσιου Αναστάσιου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας στο Ηράκλειο Κρήτης, για συμμετοχή στο 18ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από 18 έως 21-10-2016 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
48. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 06-09-2016 ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Έργα κεντρικών αυτοτελών πόρων (Κ.Α.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου», υποέργο: «Αποκατάσταση καθιζήσεων της 10ης επαρχιακής οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 67.000,00 με ΦΠΑ.
49. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού - υπερβατικού λόγω αύξησης του Φ.Π.Α.) του υποέργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Αποκατάσταση κατολισθαίνοντος πρανούς σε τμήμα της 8ης επαρχιακής οδού (περιοχή Πολυστάφυλου)» του έργου «Έργα αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες στην Περιφέρεια Ηπείρου έτους 2013», αναδόχου Θωμά Χριστιά ΕΔΕ.
50. Έγκριση μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, από 2 και 15-09-2016 σύμφωνα με τις αριθμ. 78974/3314 και 78975/3315/01-09-2016 και 82654/3532, 82657/3533, 82659/3534, 82661/3535 και 82662/3536/14/9/2016 αποφάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας αντίστοιχα, για επείγουσες εργασίες: Α) καθαρισμού ρεμάτων στην περιοχή Ρωμιάς – Μαυρής, Β) καθαρισμού αντιπλημμυρικής ζώνης ποταμού Αχέροντα στην περιοχή Βουβοπόταμου, Γ) πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων ενόψει του επερχόμενου χειμώνα στον ποταμό Βωβό από την γέφυρα Κηφισιάς μέχρι την συμβολή του με τον ποταμό Αχέροντα, Δ) άρσης ανασχέσεων ρέματος στην περιοχή Τ.Κ Θεμέλου, Ε) πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων ενόψει του επερχόμενου χειμώνα σε ρέματα που απορρέουν στον ποταμό Λούρο στην περιοχή Μιχαλιτσίου, ΣΤ) πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων ενόψει του επερχόμενου χειμώνα στον ποταμό Λούρο στη θέση Άγιος Γεώργιος και Ζ) άρσης καταπτώσεων και καθαρισμού επαρχιακής οδού από Αβάσσο μέχρι Άνω Ράχη.
51. Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας.
52. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ολοκλήρωση εργασιών αίθουσας βαρέων αθλημάτων Ιωαννίνων», αναδόχου Κ/Ξ ΚΡΙΚΩΝΗ ΑΝΝΑ – ΒΩΤΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μέχρι την 30-11-2016.
53. Έγκριση μετακίνησης του Δ/ντή Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, Δημήτριου Κλούμπα, στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του σε σύσκεψη, στις 5 Οκτωβρίου 2016 ύστερα από πρόσκληση της Δ/νσης Συντονισμού και Ελέγχου εφαρμογής δημοσιονομικών διατάξεων του Γ.Λ.Κ., σχετικά με την μεταφορά αρμοδιοτήτων από τις ΥΔΕ στις οικονομικές υπηρεσίες των Περιφερειών, και έγκριση των σχετικών δαπανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: