Τελετή Υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ, στην Ηγουμενίτσα, η τελετή υποδοχής των νέων πρωτοετών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Ο κ. Δήμαρχος, καλωσορίζοντας τους πρωτοετείς, ανέφερε τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος, Αναπλ. Καθηγητής κ. Θεμιστοκλής Γκόγκας, επεσήμανε την ιδιαιτερότητα του συνδυαστικού χαρακτήρα και του διαπολιτισμικού πλαισίου στο Πρόγραμμα Σπουδών. Τόνισε με τη σειρά του το εύρος αλληλεπίδρασης του Τμήματος με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΗΓ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της εκδήλωσης.
Ακολούθησε ενημέρωση των πρωτοετών από τους υπεύθυνους καθηγητές των τομέων και στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γεώργιος Ντάνης παρουσίασε την πόλη και επεσήμανε τις δυνατότητες που προσφέρει στους νέους φοιτητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: