"Φωτογραφίζω το γεωπάρκο Βίκου-Αώου"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. και η Επιτροπή Διατήρησης και Ανάδειξης του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου, μετά τη θετική επαναξιολόγηση του Γεωπάρκου από την  UNESCO,  διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο “Φωτογραφίζω το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου”.
Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή του κοινού μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, στην προβολή του Γεωπάρκου και την ανάδειξη όλων εκείνων των στοιχείων που το συνθέτουν: τη γεωλογία, τα οικοσυστήματα, τους οργανισμούς, τους οικισμούς, τον άνθρωπο με τον πολιτισμό και τις δραστηριότητές του.

Στον διαγωνισμό  μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες τους, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του Γεωπάρκου.
Οι κατηγορίες είναι οι εξής: "Γεωλογικοί Σχηματισμοί-Τοπίο", "Οικισμοί-Μνημεία", "Ανθρώπινες Δραστηριότητες", "Άγρια Ζωή", "Αεροφωτογραφίες". Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η 15η Νοεμβρίου 2016.
Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή καταξιωμένων φωτογράφων αλλά και από το κοινό με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Στους νικητές θα απονεμηθούν έπαθλα που προσφέρουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Γεωπάρκου. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του διαγωνισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τον τρόπο συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Γεωπάρκου www.vikosaoosgeopark.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: