Οι Ηπειρώτες της οργανωτικής δομής της «Δημοκρατικής Ευθύνης»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων η 1η συνεδρίαση του προσωρινού Γενικού Συμβουλίου της «Δημοκρατικής Ευθύνης», που εξέλεξε ομόφωνα το 9μελές Εκτελεστικό Συμβούλιο καθώς και την τριμελή Συντονιστική Επιτροπή του κόμματος.
Στη διαδικασία που έγινε στην Αθήνα συμμετείχαν τα μέλη του προσωρινού Γενικού Συμβουλίου και περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι της «Δημοκρατικής Ευθύνης».


Η προσωρινή δομή απεικονίζει τη δημοκρατική και ανοιχτή δομή της «Δημοκρατικής Ευθύνης», η οποία λειτουργεί με διάχυση των αρμοδιοτήτων-καθηκόντων, χωρίς αρχηγισμούς.

Από την Ήπειρο συμμετέχουν οι εξής:

Στα 61 μέλη του προσωρινού Γενικού Συμβουλίου, που επέχει και θέση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνδιάσκεψης (αλφαβητικά):

Ζαφείρης Σπύρος - Ιωάννινα

Κάπος Παναγιώτης – Ιωάννινα

Καραστάθης Παναγιώτης – Πρέβεζα

Μιττάκος Ιωάννης – Θεσπρωτία

Στα 9 μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου συμμετέχει επίσης ο κ. Σπύρος Ζαφείρης (Ιωάννινα).

Το προσωρινό εκτελεστικό συμβούλιο, που εξελέγη ομόφωνα από το προσωρινό Γενικό Συμβούλιο, εκπονεί και υλοποιεί τον πολιτικό σχεδιασμό, στην πορεία προς την ιδρυτική συνδιάσκεψη.

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» καλεί τους πολίτες της Ηπείρου που επιθυμούν η φωνή τους να ακουστεί και να συνδιαμορφώσει τις πολιτικές θέσεις του κινήματος, τους πολίτες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στα κοινά αναλαμβάνοντας την ατομική τους ευθύνη να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να πορευτούμε από κοινού.

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» έχει ανοικτές οργανωτικές δομές και διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη δημοκρατία και την αξιοκρατία. Υπογράφοντας το «Προσκλητήριο Πολιτών» στην ιστοσελίδα μας, θα λάβετε αυτομάτως μήνυμα με την επόμενη ενημέρωση που θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε.
Πληροφορίες-επικοινωνία: www.dimokratikiefthini.gr, email: info@dimokratikiefthini.gr, Epirus.politics@yahoo.gr, τηλ.: 217 777 1610

Δεν υπάρχουν σχόλια: