Στην Ηγουμενίτσα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Επιβλητικό κι εντυπωσιακό, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν.
Πρόκειται για το πλοίο «Costa Classica» της εταιρείας Costa Crociere, σημαίας Ιταλίας. Έφτασε στο λιμάνι της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας με 2.297 επιβάτες και παρέμεινε για δώδεκα ώρες περίπου.

Από το λιμάνι κινήθηκαν είκοσι λεωφορεία περίπου με τουρίστες οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς διάφορους προορισμούς της Ηπείρου, κυρίως όμως προς το Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, ενώ πολλοί άλλοι επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό Μουσείο της Ηγουμενίτσας και έκαναν τις βόλτες τους στην πόλη.
Τους επόμενους μήνες αναμένονται κι άλλα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για ολόκληρη την Ήπειρο και την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν κανένας τουρίστας δεν έμεινε στο νομό Θεσπρωτίας.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η γύμνια σε ουσιαστικές υποδομές που θα μπορούσαν να κρατήσουν τους τουρίστες στο νομό.

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύεται επίσης και η γύμνια των πολιτικάντηδων που τόσα χρόνια μας παραμυθιαζαν με φανφάρες σπαταλώντας στους υμετέρους ένα κάρο λεφτά.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Οι δήμαρχοι και οι νομάρχες την τελευταία εικοσαετία τι έκαναν;
Για πύλη της Ευρώπης ακούγαμε, εκατοντάδες επιμορφωτικά σεμινάρια και ευρωπαϊκά προγράμματα πραγματοποιήθηκαν, εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν και το αποτέλεσμα σήμερα είναι ένας ολόκληρος νομός να μη μπορεί να κρατήσει ούτε είκοσι επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια