Περιοδεία της Όλγας Γεροβασίλη στην Ηγουμενίτσα

Το Σάββατο 26/4/2014 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα.
Στις 10.30 συναντήθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Παναγιώτη Πάντο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και συζήτησε μαζί τους την πορεία του εκλογικού αγώνα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιώργο Κάτσινο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου, παρουσία και των αντιδημάρχων Ισμήνης Δήμα και Γεώργιου Κωλέττα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον Καλλικρατικό Δήμο Ηγουμενίτσας.
Ιδιαίτερα συζητήθηκε η Γ' φάση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, τα οικονομικά του Δήμου και τα προβλήματα λειτουργίας που δημιούργησαν οι δραματικές περικοπές στην χρηματοδότηση, το ζήτημα της αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων, όπως επίσης οι προβληματισμοί του α/δημάρχου γιά το κλείσιμο του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας.
Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκαν την έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων στην πλατεία του Δήμου και συνομίλησαν με τους παραγωγούς και τους επισκέπτες της έκθεσης.
Ακολούθως, περπάτησαν στον πεζόδρομο και συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης της Ηγουμενίτσας.
Το απόγευμα του Σαββάτου, περιόδευσαν στην Πλαταριά, στο Καρτέρι, στο Μαργαρίτι, στο Ελευθέρι, στο Μορφάτι, όπου συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή και ανέπτυξαν τα σημεία του προγράμματος της "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ", που δίνουν την ελπίδα ώστε να ξεφύγει η Ήπειρος από το τέλμα και να γίνει χώρος ανάπτυξης και ζωής για όλους τους κατοίκους της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: