Επίσκεψη Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στην Πρέβεζα

Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου, η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.
Συναντήθηκε με την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας κα. Μαρίνα Ντουσκα , με μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής αλλά και με νέους του νομού με τους οποίους συζήτησε την πολιτική και οικονομική κατάσταση καθώς και το μείζον ζήτημα της ανεργίας των νέων.

Η κα.Αλ Σάλεχ περιηγήθηκε στα γραφικά δρομάκια της πόλης και συνομίλησε με πολίτες για τις επικείμενες Ευρωεκλογές αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρέβεζα και η Ήπειρος γενικότερα.

Στη συνέχεια η κα.Αλ Σάλεχ επισκέφθηκε στο εκλογικό του κέντρο, τον Δήμαρχο της πόλης και υποψήφιο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κ.Χρήστο Μπαϊλή, ο οποίος την ενημέρωσε σχετικά με την παρουσία και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς.

Τέλος, η κα.Αλ Σάλεχ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πρεβέζας κ.Χρήστο Δημόπουλο με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς εργασιακά ζητήματα, θέματα που αφορούν στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας καθώς και το μείζον πρόβλημα της ανεργίας και ειδικά των νέων, των νέων της Ηπείρου.

Ευχάριστη έκπληξη περίμενε την κα.Αλ Σάλεχ, στο τέλος της επίσκεψης στην Πρέβεζα, καθώς συνάντησε εκεί τον συνυποψήφιο της με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη κ.Γιώργο Βερνίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: