Δήμος Σουλίου- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» παρουσίασε τα πρώτα 29 ονόματα

Σκληρή κριτική για τους αντιπάλους
Τα πρώτα 29 ονόματα του νεανικού κεντρικού ψηφοδελτίου για τις προσεχείς εκλογές παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στην Παραμυθιά, η Λαϊκή Συσπείρωση.
Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεις αναπτύχθηκαν oι θέσεις της λαϊκής συσπείρωσης για την αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή, τονίστηκε η κακή οικονομική κατάσταση της κοινωνίας και παρουσιάστηκαν και τα τοπικά συμβούλια.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Μαρέτας, πληθωρικός όπως πάντα, μεταξύ άλλων τόνισε την μεγάλη συμμετοχή των νέων στο ψηφοδέλτιο, αναφέρθηκε στην παρουσία της λαϊκής συσπείρωσης στην παρούσα θητεία της στο Δημοτικό Συμβούλιο και έκανε σκληρή κριτική στους υπόλοιπους 2 συνδυασμούς.
Από τα σημεία που θα συζητηθούν, είναι ο χαρακτηρισμός "κότες και παλιοτόμαρα", αναφερόμενος στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τους συνδυασμούς ΟΡΑΜΑ και ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, οι όποιοι σύμφωνα με τον Άρη Μαρέτα μπήκαν στα ψηφοδέλτια για προσωπικό συμφέρον. "Αφού ρήμαξαν τους αγρότες και τις ενώσεις έρχονται σαν σωτήρες", ανέφερε χαρακτηριστικά για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ενώ για το ΌΡΑΜΑ, σημείωσε πως "αποτελείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας".
Διαβάστε τα πρώτα 29 ονόματα:
Αθανασίου Στέφανος
Γαλανόπουλος Θωμάς
Γεωργίου Ιωάννης
Γεωργίου Χρυηίδα
Δημητρίου Αννίτα
Δημητρίου Βασίλειος
Δημητρίου Μιχαήλ
Ζήκος Τάκης
Ηλιάδου Ελένη
Καλόγηρος Ιωάννης
Κοντός Νικόλαος
Κουτσής Ηίας
Κυριάκη Λίλα
Κώτσης Χαρίσης
Λουαλί Κριστόφ
Μησιρλή Παναγιώτα
Μπαξεβάνου Ροδάνθη
Μπόλοση Βασιλική
Μπουρνά Δήμητρα
Μπρέστας Θεόδωρος
Παππάς Παναγιώτης
Σιάνας Ευάγγελος
Σπύρου Παύλος
Σπύρου Σωτήριος
Σταύρου Κωνσταντίνος
Τόκκας Σταύρος
Τουλούπης Δονάτος
Τσούρα Μαρία
Φάτσιος Ιωάννης
http://www.paramythia-online.gr/paramythia/top/3608-2014-04-25-21-45-45.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: