Μήνυμα Περιφερειάρχη για στήριξη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο

Μήνυμα στήριξης, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας έστειλε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του bazaar πασχαλινών ειδών που δημιούργησαν τα άτομα με αναπηρίες, νοητική υστέρηση και κινητικά προβλήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας «Νεομάρτυς Γεώργιος».

«Εγώ ζητώ- υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης- από όλους να συνδράμουμε αυτή την προσπάθεια. Αυτός ο κόσμος χρειάζεται τη συμπαράστασή μας. Όλοι από λίγο, κάνουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο και έτσι θέλω να το δείτε. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και το προεδρείο για αυτή την πρωτοβουλία, που σιγά σιγά βγάζει τη δουλειά του Ιδρύματος προς όλη την κοινωνία. Και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια να βοηθήσουμε με εθελοντικές ομάδες. Με αυτές τις λίγες κουβέντες εγκαινιάζω αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου (στο οποίο υπάγεται ο "Νεομάρτυς Γεώργιος") » κ. Θ. Τσάνης κάλεσε τους Γιαννιώτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μελών του Ιδρύματος. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα είδη αυτά έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά και αποπνέουν την ιδιαίτερη ευαισθησία των δημιουργών τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη γιατί μέχρι τώρα μας βοηθάει καθημερινά στην προσπάθεια που κάνουμε, είτε με τρόφιμα, είτε με ρουχισμό, είτε με φάρμακα. Και οι ευχαριστίες όλου του Ιδρύματος είναι πάρα πολύ μεγάλες. Άλλωστε η ευαισθησία του κ. Περιφερειάρχη για τέτοιου είδους θέματα είναι πάρα πολύ γνωστή. Καλώ όλους τους Γιαννιώτες να επισκεφτούν το bazaar, να δουν τι έχουν κάνει τα παιδιά, να δώσουν λίγη χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους και να συνεισφέρουν στη δική μας προσπάθεια να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ν. Καττής και ο πρώην διευθυντής του Ιδρύματος κ. Ν. Παπαδόπουλος. Το bazaar θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της Περιφέρειας μέχρι τις 9 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: