Την Τρίτη στην Παραμυθιά το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Την καθιερωμένη στάση του στην Παραμυθιά θα πραγματοποιήσει και φέτος το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», συνεχίζοντας το 39ο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, το οποίο θα κορυφωθεί στην Αθήνα στις 19-21 Σεπτέμβρη.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ελευθερίας (άνω του μητροπολιτικού ναού Αγίου Δονάτου) την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 21:00.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Χρήστος Βλάχος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, εκτός από την ομιλία του Χρήστου Βλάχου, περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο "Σύγχρονη Εποχή", μουσικό πρόγραμμα αλλά και προβολή ταινίας μικρού μήκους.
Στο σχετικό κάλεσμα η νεολαία του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:
Η ΚΝΕ δίνει όλες της τις δυνάμεις, στο πλευρό του ΚΚΕ, για τη συγκρότηση της πιο μεγάλης, πλατιάς λαϊκής συμμαχίας που θα τα βάλει με τα μονοπώλια και την εξουσία τους και θα τους σαρώσει. Σε αυτή τη συμμαχία έχει θέση κάθε νέος και νέα που θέλει να παλέψει σήμερα ενάντια στα πιεστικά προβλήματα που ζούμε στα σπίτια μας, στη δουλειά μας, στο σχολείο και στη σχολή. Για να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της ζωής των λαϊκών οικογενειών, για να οργανωθεί η ταξική αλληλεγγύη, η μόνη που γίνεται μεταξύ ίσων και όχι με σκοπό να βουλώσει τα στόματα των καταπιεσμένων. Για να σφυρηλατείται η ενότητα του λαού και της νεολαίας ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους.

paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: