Παράνομο κι αυθαίρετο το κάμπινγκ Δρεπάνου

Θέμα χρόνου το οριστικό λουκέτο
Σε νέες περιπέτειες μπαίνει το κάμπινγκ Δρεπάνου και ο Δήμος Ηγουμενίτσας ο οποίος το μίσθωσε μετά από έναν περιπετειώδη διαγωνισμό... Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έγινε από Λιμενικό, Υγειονομικό και ΕΟΤ, μετά από εντολή του Εισαγγελέα έφερε στο φως, αυτό που μέχρι πρότινος ήταν κοινό μυστικό στην περιοχή.
Ότι δηλαδή το κάμπινγκ είναι παράνομο κι αυθαίρετο. Δεν διαθέτει καμία αδειοδότηση από την ημέρα της κατασκευής ενώ δε λειτουργούν ή λειτουργούν πλημμελώς τα στοιχειώδη έργα υποδομής, όπως ο βιολογικός καθαρισμός.

To οριστικό κλείσιμο λοιπόν είναι θέμα χρόνου καθώς ίσως και εντός της ημέρας θα δοθεί εγγράφως η εντολή για άμεσο λουκέτο στην παράνομη εγκατάσταση.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν έλεγχο σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη ύστερα από καταγγελίες που υπήρξαν για το ελεύθερο κάμπινγκ. Με την διαφορά ότι τις περισσότερες παρανομίες τις εντόπισαν τελικά στο οργανωμένο!!!
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας φαίνεται ότι γνώριζε πως η εγκατάσταση δεν διαθέτει νόμιμη αδειοδότηση παρόλα αυτά προχώρησε στην υπογραφή των συμβολαίων μίσθωσης εκτιμώντας ότι στον χρόνο που θα ακολουθήσει θα καταφέρει να κινήσει και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες οριοθέτησης της αιγιαλίτιδας ζώνης και της νομιμοποίησης του αυθαιρέτου.
«Κληρονομήσαμε αμαρτίες... Προβλήματα που έρχονται από τη δεκαετία του 80 και δεν είχαν αντιμετωπιστεί», σημείωσε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
Με την διαφορά ότι οι εξελίξεις τον πρόλαβαν. Έτσι όχι μόνο δεν θα εισπράξει το ποσό που υπολόγιζε από τη μίσθωση αλλά μπορεί να βρεθεί και ζημιωμένος στο τέλος... Όσο για το ίδιο το κάμπινγκ φαίνεται πως μπαίνει και πάλι σε περιπέτειες

http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/20562-2013-08-22-20-55-14.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: