Νέο απορριμματοφόρο για το Δήμο Σουλίου


Ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα με συμπιεστή απορριμμάτων εγκρίθηκε για το Δήμο Σουλίου από το Ενιαίο Πρόγραμμα Προμηθειών. Τα νέου τύπου αυτά απορριμματοφόρα, με το σύστημα συμπίεσης που διαθέτουν, είναι από τα πλέον αποτελεσματικά, αφού αφενός εκμηδενίζουν την πιθανότητα ανατροπής, αφετέρου μεταφέρουν μεγαλύτερη ποσότητα απορριμμάτων στο ίδιο ωφέλιμο βάρος κάνοντας έτσι πιο παραγωγικές τις εργατοώρες χρήσης του.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σουλίου υπενθυμίζει στους Δημότες πως δεν επιτρέπεται η εναποθέτηση στους κάδους απορριμμάτων των ογκωδών αντικειμένων, οικοδομικών υλικών, μπαζών κλπ, και ζητά από τους ενιδαφερομένους να επικοινωνούν με την υπηρεσία καθαριότητας προκειμένου να τους υποδείξει τον χρόνο, το τρόπο, το μέσο και κυρίως τις τοποθεσίες όπου επιτρέπεται η εναπόθεση όλων των υλικών που δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά τους με τα απορριμματοφόρα.
Οι 2 ανακοινώσεις του Δήμου Σουλίου έχουν ως εξής:
Μετά από πολλές προσπάθειες και αιτήματα από το 2012, το ‘Ενιαίο Πρόγραμμα Προμηθειών – ΕΠΠ’ εγκρίνει νέο απορριμματοφόρο όχημα με συμπιεστή απορριμμάτων στο Δήμο Σουλίου.Ο Δήμος Σουλίου καταβάλει καθημερινές προσπάθειες για την αξιοποίηση και ανανέωση του στόλου των οχημάτων με στόχο να εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή απόδοση με παράλληλη αναβάθμιση και ταχύτητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες.
Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους και δημότες, ότι δεν επιτρέπεται να αφήνουν και να πετούν ανεξέλεγκτα κοντά στους κάδους απορριμμάτων μικροέπιπλα, ογκώδη αντικείμενα, οικοδομικά υλικά, μπάζα κτλ. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σουλίου (τηλέφωνο 2666024100), προκειμένου να τους υποδείξει τον χρόνο, το τρόπο, το μέσο και κυρίως τις τοποθεσίες όπου επιτρέπεται η εναπόθεση όλων των υλικών που δεν μπορεί να γίνει με τα απορριμματοφόρα.
Δήμος Σουλίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: