Προς υλοποίηση μέσω ΕΣΠΑ, εξοπλισμός του Ειδικού Σχολείου Παραμυθιάς αξίας 200.000 ευρώ

Πράξεις που αφορούν έργα και προμήθειες που είναι ενταγμένες στο ΕΣΠΑ, προωθούνται προς υλοποίηση, καθώς με έγγραφα που απέστειλε προς τους φορείς υλοποίησης ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής για τις κατά περίπτωση διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Μεταξύ αυτών ειναι και η Προμήθεια εξοπλισμού του Ειδικού Σχολείου και Τμημάτων Ένταξης Παραμυθιάς oπου και εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα:

Tα σχέδια των τευχών δημοπράτησης του υποέργου «Υπολογιστές – μηχανές γραφείου/συσκευές εικόνας και ήχου – Διαδραστικοί πίνακες – Εξοπλισμός εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης – Εξοπλισμός εργαστηρίων κηπουρικής/ μηχανολογίας/ ηλεκτρολογίας/ υφαντικής/ ραπτικής – Ειδικός εξοπλισμός για παιδιά με κινητικά προβλήματα», προϋπολογισμού 133.664,10 ευρώ.
To σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του υποέργου «Έπιπλα – Εξοπλισμός γυμναστικής αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής – Λοιπός εξοπλισμός», προϋπολογισμού 66.789 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: