Στην Παραμυθιά ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας του ΕΚΑΒ

Στην Παραμυθιά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας του ΕΚΑΒ (Ηπείρου και Ιoνίων νήσων) Βασίλης Παπαδιώτης όπου είχε διαδοχικές συνάντησεις με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραΐμη και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς Βασίλειο Χρήστου.
Θέμα, τι άλλο..., η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Παπαδιώτης εξέφρασε την πρόθεση του ΕΚΑΒ για την άμεση δημιουργία τομέα στην Παραμυθιά και συζήτησε με την Σταυρούλα Μπραΐμη τις λεπτομέρειες μετά και το σχετικό αίτημα της Δημάρχου προ εβδομάδας.
Ο Βασίλης Παπαδιώτης βρέθηκε και στο κέντρο υγείας, όπου σε συνάντηση με τον διευθυντή Βασίλειο Χρήστου, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της εγκατάστασης του ΕΚΑΒ στο χώρο του κέντρου υγείας, κάτι που όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό.
Σε δηλώσεις της, η Σταυρούλα Μπραΐμη έκανε λόγο για πολύ θετική εξέλιξη στο πάγιο αίτημα των κατοίκων της Παραμυθιάς για την σύσταση ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά, με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν στο κέντρο υγείας και την διακομιδή των ασθενών και τραυματιών στα νοσοκομεία της Ηπείρου.
Φαίνεται λοιπόν ότι συντομα θα υπάρξει happy end στο σίριαλ δημιουργίας ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά το οποίο πέρασε από συμπληγάδες την τελευταία πενταετία όταν και το κατεστημένο των Ιωαννίνων κατάφερε και ακύρωσε τις τότε προσπάθειες, με σκοπο την συσταση και νέου σταθμού ΕΚΑΒ στα ορια του νομού Ιωαννίνων.
http://www.paramythia-online.gr/paramythia/paramythianews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: