Φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασιλάκη στο Καπέσοβο

Έκθεση φωτογραφίας του διακεκριμένου φωτογράφου τοπίου Κωνσταντίνου Βασιλάκη εγκαινιάζεται σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου στις 19:00 στον χώρο της Πασχάλειου Σχολής. Παρουσιάζονται 40 δημιουργίες από την μέχρι τώρα σταδιοδρομία του στον χώρο της φωτογραφίας τοπίου με χρώμα, αλλά και χωρίς (για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του, υπάρχει και η ιστοσελίδα http://konstantinosvasilakis.com).
Η έκθεση θα λειτουργεί για τον Αύγουστο καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00.
Παράλληλα θα λειτουργεί και έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες των γυναικών του Καπεσόβου.

Στις 18 Αυγούστου στην Πασχάλειο στις 8 το βράδυ θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Ελένης Βαζάκα «Ο άνθρωπος, το δένδρο, η ζωή τότε…». Την παρουσίαση θα κάνει η φιλόλογος και συγγραφέας Νίκη Ζούκη.
Επιπλέον, πεζοπορίες (Γκιζερήματα) σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια γύρω από το Καπέσοβο, οργανώνει για μία ακόμα χρονιά και μέχρι 25 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καπεσόβου.

Οι επόμενες πορείες θα γίνουν: Σάββατο 17 Αυγούστου (ώρα 9 π.μ.) Γραδίστα – Θέα Βίκου, Κυριακή 18 Αυγούστου (ώρα 6.30 μ.μ.) Κέδρος – Τσεπέλοβο, Σάββατο 24 Αυγούστου (ώρα 9 π.μ.) Σελάτο – Αη Γράφος – Τούρλα – Τσούβαλη. Το πρόγραμμα θα διαφοροποιείται από λόγους ανωτέρας βίας και όλες οι αναχωρήσεις θα γίνονται από το Καπέσοβο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον γραμματέα του Συλλόγου κ. Θουκυδίδη Παπαγεωργίου, στο τηλέφωνο 6979983797.
ΦΙΛ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: