Ο δήμαρχος Φιλιατών για την επεξεργασία λυμάτων

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων», στην πόλη των Φιλιατών.
Πρόκειται για ένα έργο υποδομής πολύ μεγάλης σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.
Με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2011 και ενώ είχε παρέλθει μια δεκαετία από την έναρξη των διαδικασιών, διαπιστώσαμε ότι η υπόθεση είχε «βαλτώσει» . Ενεργήσαμε άμεσα , πήραμε την πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να ετοιμάσουμε το σχετικό φάκελο.

Σε συνεργασία με την Π.Ε. Θεσπρωτίας υποβάλαμε τη σχετική πρόταση και τελικά πετύχαμε την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» .

Η συγκεκριμένη ένταξη αλλά και η έναρξη, οσονούπω, των εργασιών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αγαστή συνεργασία με την ηγεσία και τις υπηρεσίες της Π.Ε. Θεσπρωτίας , συνεργασία η οποία ελπίζω να αποτελέσει οδηγό και για το μέλλον.

Ο Δήμαρχος
Μηνάς Παππάς



Δεν υπάρχουν σχόλια: