Οι τουρίστες, η μονιμότητα και η… διαθεσιμότητα

Από το epiruspost.gr

Με μια σκληρή (και απρεπή ως προς τους χαρακτηρισμούς της για τους απόδημους) ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος Φιλιατών Παναγιώτης Σωτηρίου, απαντά σε εκπρόσωπο της αδελφότητας Κρυονερίου (Λίμποβο), ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του στο πανηγύρι του χωριού, κατηγόρησε τον Δήμο Φιλιατών για αδιαφορία και για εγκατάλειψη του χωριού.

Ο κ. Σωτηρίου στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι "ο δήμος επικοινωνεί για τα τυχόν προβλήματα του χωριού με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας και όχι με τους εκάστοτε "τουρίστες των 10 ημερών", που επισκέπτονται τα χωριά τους.

Προφανώς ο κ. Σωτηρίου - ο οποίος διανύει την 4η θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος, είναι δηλαδή δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατών σχεδόν 15 χρόνια, θεωρεί πλέον πως οι ψήφοι των... "τουριστών" που επιστρέφουν στα πατρογονικά τους για 10 μέρες το χρόνο... του είναι περιττοί!
Μάλλον μετά από 15 χρόνια, θεωρεί ότι απέκτησε... μονιμότητα!

Μάλλον θα πρέπει να προσέχει διότι η... διαθεσιμότητα είναι της μόδας στις μέρες μας και είναι πιθανό... οι... τουρίστες στις επόμενες εκλογές να τον εντάξουν σε... πρόγραμμα κινητικότητας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να φτάσουν σε σημείο να τον φτύσουν ακόμα και αυτοί που τον έβγαζαν σύμβουλο τόσα χρόνια, δείχνει ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει ξεσαλώσει πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

η προσωποποίηση της πολιτικής παρακμής στο τόπο μας

Ανώνυμος είπε...

κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα

Ανώνυμος είπε...

εμένα μου θυμίζει καταζητούμενο τούρκο διακινητή λαθρομεταναστών

Ανώνυμος είπε...

Εκτός το ότι ο Σωτηρίου είναι άσχετος με τα δημοτικά επειδή μια ζωή ήταν ελεγχόμενη πασοκοψευτοαριστερή Μαριονέτα, έχει κονομίσει οικογενειακώς από το Δημόσιο ,'' Λαγούς και πετραχίλια '' , που άλλοι απλά τα υπόσχονται σε κάποιους.Τέτοιοι τύποι ανθρώπων απλά έχονυ καταστρέψει την Ελλάδα....,αυτό που τους πρέπει είνιαι : ουστ και μόνο ουστ

Ανώνυμος είπε...

«ελεγχόμενη πασοκοψευτοαριστερή Μαριονέτα» … Ελεγχόμενη από ποιους;

Ξεχνάτε ότι ήταν πρωτοπαλίκαρο στην ποιο διεφθαρμένη ψευτοδεξιά δημοτική αρχή των Φιλιατων, τότε που ο Μπέζας έστελνε εκατομμύρια στο δήμο και ο οποίος παραδόξως δεν γνώριζε που πηγαίνανε;