Σκληρή ανακοίνωση του Παναγιώτη Σωτηρίου κατά εκπροσώπου της αδελφότητας Κρυονερίου

''Τουρίστες''... στα πατρικά τους, θεωρεί τους απόδημους ο Αντιδήμαρχος Φιλιατών! 
Με μια σκληρή ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος Φιλιατών Παναγιώτης Σωτηρίου, απαντά σε εκπρόσωπο της αδελφότητας Κρυονερίου, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του σε τοπική εκδήλωση, κατηγόρησε τον Δήμο Φιλιατών για αδιαφορία και για εγκατάλειψη του χωριού, με αφορμή την μη διάνοιξη των τοπικών δρόμων.
Ο Παναγιώτης Σωτηρίου διευκρινίζει ότι ο δήμος επικοινωνεί για τα τυχόν προβλήματα του χωριού με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας με το οποίο έχει πολύ καλή συνεργασία και όχι με τους τουρίστες των 10 ημερών, ενώ μίλησε για ιδιοτέλεια και μικροψυχία και κατηγόρησε τον εκπρόσωπο της Αδελφότητας ως κακόβουλο.

"Συνεργαζόμαστε και παρεμβαίνουμε και τον χειμώνα (πλημμύρες-κατολισθήσεις) και το καλοκαίρι (καθαρισμοί δρόμων, επισκευές δεξαμενών με νερό ) και με διάφορα μικρά έργα που εκτελούμε και θα συνεχίζουμε να εκτελούμε στο χωριό" αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει "Φέτος μετά από παρεμβάσεις του Προέδρου τα μηχανήματα του Δήμου ,πριν από 20 ημέρες καθάρισαν τον δρόμο από Κάτω Ξέχωρο (Άη Λιά) μέχρι και την Εκκλησία του χωριού και το Σάββατο (ημέρα αργίας) πριν το Δεκαπενταύγουστο τον δρόμο από Αγία Παρασκευή μέχρι τον Πλάτανο (Αγία Μαρίνα). Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χειριστή που δούλεψε όλη την ημέρα του Σαββάτου για να εκτελεστεί το έργο. Παρεμβάσεις που έγιναν από κάποιον ιδιώτη ψευτοπαράγοντα προς την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας μας αφήνουν αδιάφορους. ’Ίσως ήθελε να καθαρίσει κάποιους άλλους δρόμους και για άλλους σκοπούς. Επίσης την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ο Πρόεδρος ζήτησε εμπλουτισμό της Δεξαμενής με πόσιμο νερό και ο Δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα"
Και καταλήγει ο Παναγιώτης Σωτηρίου: Άρα, από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι ο Δήμος , όχι μόνο δεν ήταν απών και δεν αδράνησε στα αιτήματα του Προέδρου αλλά ανταποκρίθηκε άμεσα. Η ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο της Αδελφότητας ήταν όχι μόνο άτυχη αλλά και κακόβουλη. Δεν γίνεται Αντιπολίτευση με ψέματα και μάλιστα όταν ο Δήμος είναι απών. Αυτό δείχνει ιδιοτέλεια και μικροψυχία. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: