Το "ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ" κοντά στους Έλληνες κωπηλάτες

Χορηγός της Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Αλεξάνδρας Τσιάβου και των παγκόσμιων πρωταθλητών Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα στην νέα τους προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στις 16, 17 και 18 Αυγούστου στο Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας, θα είναι εταιρεία «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ».

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου συμμετέχει με Σκιφ εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και μαζί με τους Απόστολο και Νικόλαο Γκουντούλα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα παίρνει μέρος για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας και το γεγονός αυτό, μαζί με την δυσκολία της κωπηλασίας σε ανοιχτή θάλασσα, αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την Αλεξάνδρα, τον Απόστολο και το Νίκο.
Το «ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ» βρίσκεται πάντα δίπλα στην μεγάλη Ηπειρώτισσα αθλήτρια και τους δύο πρωταθλητές μας, προσφέροντας τόσο την υλική όσο και την ηθική του στήριξη προκειμένου, για ακόμη μια φορά, να αναδειχτούν τα χρώματα της πατρίδας μας στο βάθρο των νικητών.
«Ευχόμαστε όλοι ολόψυχα καλή νίκη στην Αλεξάνδρα, τον Νίκο και τον Αποστόλη! Ευχόμαστε όλοι ολόψυχα καλή νίκη στην Ελλάδα!», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: