Mια έκδοση για τα «Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου»

Η ΙΒ’ Εφορεία Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η ΠΕΔ Ηπείρου και το Διάζωμα διοργανώνουν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 7μμ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, εκδήλωση για την παρουσίαση του τόμου "Τα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου".
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ανοίγει με χαιρετισμούς του προέδρου της Π.Ε.Δ Ιωάννη Παπαλέξη και του προέδρου του Διαζώματος Σταύρου Μπένου.

Ακολουθεί ομιλία –παρουσίαση της έκδοσης από τον προϊστάμενο της ΙΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κωνσταντίνο Σουέρεφ και παρέμβαση από τον συγγραφέα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Διαζώματος Χρήστο Λάζο.
Για την έκδοση των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, η οποία αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου και του Διαζώματος συνέβαλαν με κείμενά τους εθελοντικά οι:
Κωνσταντίνος Ζάχος, δρ Αρχαιολόγος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Νικόπολης, Νικόλαος Κατσικούδης, Αρχαιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Κασσιανή Λάζαρη, Αρχαιολόγος, ΛΒ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Χριστίνα Μερκούρη, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Ιουλία Κατσαδήμα, δρ Αρχαιολόγος, ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Γεωργία Πλιάκου, δρ Αρχαιολόγος, ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Καλλιόπη Πρέκα-Αλεξανδρή, δρ Αρχαιολόγος, Επίτιμη Διευθύντρια ΥΠΠΟΤ, Γεώργιος Ρήγινος, Αρχαιολόγος, ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Γεώργιος Σμύρης, Αρχιτέκτων, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Την επιστημονική επιμέλεια της έκδοσης είχε ο Κωνσταντίνος Σουέρεφ. Την επιμέλεια της έκδοσης είχε ο Χρήστος Λάζος και στην τεχνική υποστήριξη ήταν οι Γεωργία Βασιλείου και Παναγιώτης Τσιγκούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: