Όχι στις απολύσεις από τον Δήμο Σουλίου

Ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε απόλυση εργαζομένου, οποιασδήποτε κατηγορίας, όταν αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εξέδωσε ο Δήμος Σουλίου μετά από έκτακτη συνεδρίασή του τη Δευτέρα.
Παράλληλα, ο Δήμος Σουλίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στο νόμο «που οδηγεί εργαζόμενους στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, ύστερα από πίεση και τις επιταγές των αποικιοκρατών της τρόικα και με μεσαιωνικές διαδικασίες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στους Ο. Τ. Α., πρώτα οικονομικά και μετά στη συνέχεια ανθρώπινα, φαίνεται ότι υπάρχει στρατηγικό σχέδιο απαξίωσης του θεσμού των Ο. Τ. Α. και παράδοσής τους σε χέρια ιδιωτών κερδοσκόπων και αεριτζήδων», συνεχίζει το ψήφισμα και εκφράζεται η πρόθεση του δημοτικού συμβουλίου να προβεί στην έσχατη πράξη της παραίτησης από κάθε αξίωμα, σε περίπτωση που χτυπήσει η πόρτα της απόλυσης οποιουδήποτε υπαλλήλου του Δήμου.
Τέλος, σε σχέση με όσα αναγράφονται και μεταδίδονται τελευταία για αύξηση τελών και φόρων, ο Δήμος Σουλίου παρέχει τη διαβεβαίωση ότι με τη σωστή, σοβαρή και χρηστή διαχείριση, δεν πρόκειται να προβεί σε καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των δημοτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: